Milujete varenie? Objavte nové recepty s mobilnou aplikáciou My Tefal pre Android a iOS

NETKY.SK • 27 November 2023, 11:30 • 2 min
Milujete varenie? Objavte nové recepty s mobilnou aplikáciou My Tefal pre Android a iOS

BRATISLAVA - Pre všetkých milovníkov varenia, ktorí túžia po objavovaní nových chutí a jednoduchom spôsobe ako nájsť inšpiráciu, máme skvelú správu. Mobilná aplikácia My Tefal rozšírila svoje portfólio o ďalšie produkty! Tefal i-Coach Touch, Tefal Coach a fritézy Easy Fry.

slovakia

left justify in out

Táto inovatívna aplikácia od svetovo uznávanej značky Tefal prináša nový rozmer do domáceho varenia. Mobilná aplikácia My Tefal, dostupná pre zariadenia so systémom Android a Apple iOS, je plne vybavená funkciami, ktoré uľahčujú vyhľadávanie receptov a tvorbu nákupných zoznamov. A čo je najlepšie, aplikáciu si môžete stiahnuť a používať zadarmo!

 

Tefal je známy svojou dlhoročnou históriou inovácií v oblasti kuchynských spotrebičov a riadu, a mobilná aplikácia My Tefal nie je výnimkou. Aplikácia bola navrhnutá tak, aby bola nielen vizuálne atraktívna, ale aj plne funkčná, užívateľsky prívetivá a ľahko ovládateľná. Čo všetko dokonale spĺňa prepojenie aplikácie cez Bluetooth. Vďaka tomuto precíznemu ekosystému Tefal získate maximálnu kontrolu nad vašimi spotrebičmi.

Funkcie mobilnej aplikácie My Tefal zahrňujú:

  • "Vyhľadávanie receptov": Rýchlo nájdete recepty podľa ingrediencií, typu pokrmu, doby prípravy, náročnosti a produktu.
  • "V mojej chladničke": Pomocou tejto funkcie môžete nájsť recepty na základe ingrediencií, ktoré máte doma.
  • "Inšpirácia": Každý deň vám aplikácia ponúkne nový recept, ktorý vás inšpiruje na varenie.
  • "Sprievodcovia varením": Poskytuje správny postup varenia pre rôzne prísady.
  • "Nakupovanie": Tvorte si vlastné nákupné zoznamy, ktoré môžete ľahko zdieľať s rodinou alebo priateľmi.
  • "Plán": Naplánujte si jedálniček vo svojom kalendári. Môžete sa pozrieť až 3 mesiace spätne a tým pádom s určitosťou vedieť, že sa vaše pokrmy neopakujú a ste stále originálni.

Mobilná aplikácia My Tefal je skvelým nástrojom pre všetkých, ktorí radi varia.

Hlavné výhody jej používania:

  1. Stovky receptov: Získate prístup k stovkám chutných receptov z celého sveta.
  2. Ukladanie obľúbených receptov: Svoje obľúbené recepty si môžete uložiť a radiť do zošitov.
  3. Nákupné zoznamy: Vytvárajte si nákupné zoznamy pre vaše budúce varenie.
  4. Funkcia Plánovanie jedla: Môžete pridať vlastné recepty z menu kliknutím na "Pridať recept" alebo môžete priamo kliknúť pri vybranom recepte na (+) a potom "Pridať k mojim menu". Možnosť vytvoriť nákupný zoznam s ingredienciami zo všetkých plánovaných receptov.

 

Prepojenie s produktmi Tefal: Aplikáciu je možné priamo prepojiť s produktmi Tefal! Konkrétne s digitálnym multifunkčným hrncom Cook4Me+ Connect a Touch a s kuchynským i-Coach Touch.

 

Stiahnite si aplikáciu ešte dnes a začnite objavovať nové recepty a zlepšujte svoje zručnosti v kuchyni s mobilnou aplikáciou My Tefal!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tefal, Foto: Tefal
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies