Španielsky futbalista Laporte oznámil odchod z Manchestru City, zrejme mieri do Al-Nassr

NETKY.SK • 24 August 2023, 08:45 • 2 min
Španielsky futbalista Laporte oznámil odchod z Manchestru City, zrejme mieri do Al-Nassr

MANCHESTER - Španielsky futbalista Aymeric Laporte oznámil v stredu odchod z Manchestru City. Dvadsaťdeväťročný hráč údajne podpísal zmluvu so saudskoarabským Al-Nassr.

slovakia

left justify in out

"Drahí Citizens, dnes sa chcem s vami podeliť o svoj príbeh. Ďakujem a vidíme sa naozaj skoro," povedal Laporte vo videu na sociálnej sieti Twitter. Španielsky obranca hral za ManCity naposledy v prvom zápase tohto ročníka Premier League na pôde Burnley (3:0), nebol však v základe. Medzi náhradníkmi figuroval aj v stretnutí anglického Superpohára proti Arsenalu (1:4 v rozstrele z 11 m po remíze 1:1 v riadnom hracom čase) a Superpohára UEFA proti Seville (5:4 v rozstrele z 11 m po remíze 1:1 v riadnom hracom čase). V sobotňajšom dueli proti Newcastlu (1:0) nefiguroval ani na súpiske.

 

Laporte prišiel do City v roku 2018 a za tím odohral 180 zápasov. Získal s ním trinásť trofejí vrátane vlaňajšiemu triumfu v Lige majstrov a piatich v najvyššej anglickej súťaži. Jeho miesto v tíme výrazne ohrozil príchod chorvátskeho stopéra Joška Gvardiola.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / DPA Foto: Football Espana
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies