Najväčší festival pracovných príležitostí sa začal. Pestrý program a množstvo vystavovateľov na Profesia days!

NETKY.SK • 24 Apríl 2024, 11:00 • 2 min
Najväčší festival pracovných príležitostí sa začal. Pestrý program a množstvo vystavovateľov na Profesia days!

14. ročník najväčšieho festivalu príležitostí na Slovensku sa vracia aj tento rok s overeným konceptom - postavený na otvorenej komunikácii medzi všetkými návštevníkmi, zamestnávateľmi a odborníkmi z rôznych sfér

slovakia

left justify in out

Počas 24. – 25. apríla 2024 bude Stará tržnica v Bratislave miestom plným inšpirácie s možnosťou otestovať a rozvíjať svoje zručnosti alebo nájsť svoje vysnívané uplatnenie. V atraktívnom, ľahko dostupnom priestore v centre mesta, bude čakať na návštevníkov a návštevníčky cez 90 vystavovateľov z najrôznejších oblastí, profesijné poradenstvo aj nové životné príležitosti.

Profesia days sú tradične miestom, ktoré vám výrazne pomôže zorientovať sa na trhu práce, otestovať vaše predpoklady a v neposlednom rade prinesie množstvo zaujímavých pracovných príležitostí.

Usporiadatelia Profesia days sa rozhodli ešte viac priblížiť návštevníkom. Pre tento unikátny projekt hľadali miesto s dostatočnou kapacitou, ktoré bude príjemným miestom na nájdenie si nového pracovné miesta alebo na načerpanie inšpirácie pre každého. Profesia days sa tak v roku 2024 v Bratislave uskutočnia v historickej budove Starej tržnice v samotnom centre hlavného mesta.

Celkovo na ploche skoro 2000 m² tak návštevníci budú mať možnosť stretnúť tých najlepších zamestnávateľov, ale i načerpať inšpiráciu a nové zručnosti. Poeticky tak Stará tržnica bude aj trhom práce.

Vstup na Profesia days je zdarma, no treba sa naň vopred registrovať prostredníctvom formulára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Barbora Šimkaninová
Zdroj/Foto: Profesia days
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies