NHL: Markovi Daňovi sa proti NY Rangers darí

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 11:08 • 2 min
NHL: Markovi Daňovi sa proti NY Rangers darí

NEW YORK - Slovenský hokejový útočník Marko Daňo si, zdá sa, našiel v zámorskej NHL obľúbeného súpera. Je ním slávny klub New York Rangers, proti ktorému sa 20-ročnému hráčovi mužstva Columbus Blue Jackets mimoriadne darí.

slovakia

left justify in out

V kanadsko-americkej profilige rodák z rakúskeho Eisenstadtu ani v jednom z troch zápasoch proti "jazdcom" nevyšiel bodovo naprázdno. Vo všetkých troch meraniach síl dokonca skóroval a viac ako štvrtinu tohtosezónnych bodov nazbieral práve proti Rangers.

 

Na svojom konte totiž má zatiaľ 19 bodov (8+11) a päť z nich z duelov s newyorským mužstvom. Gól a asistenciu si proti tomuto súperovi pripísal už v druhom súboji v NHL v októbri 2014, rovnakú bilanciu mal aj v druhom zápase proti "jazdcom" v druhej polovici februára 2015 a naposledy v pondelok dal tomuto súperovi gól. Ani presný zásah Marka Daňa v pondelok nepomohol Blue Jackets k víťazstvu, Columbus prehral u súpera 3:4 po predĺžení. Tím slovenského hokejistu už nemá šancu na postup do play-off, základná časť profiligy vyvrcholí v sobotu 11. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies