Hulk Hogan po svojom krste dosvedčuje o Ježišovi! Čo odkázal svojim fanúšikom? +VIDEO

NETKY.SK • 25 Apríl 2024, 21:45 • 2 min
Hulk Hogan po svojom krste dosvedčuje o Ježišovi! Čo odkázal svojim fanúšikom? +VIDEO

Hviezda svetového wrestlingu Hulk Hogan v nedávnom rozhovore hovoril o svojej ceste viery. Nechal sa pokrstiť vlani v decembri a v rozhovore hovorí o svojom vzťahu ku Ježišovi.

slovakia

left justify in out

Počas rozhovoru pre TBN Hogan povzbudil svojich nasledovníkov, aby sa obrátili ku Kristovi, a povedal: „Poznať Ježiša a poznať Ho sú dve rozdielne veci.“

Vždy som bol veriaci, ale úplne som sa neoddal," poznamenal. "Myslel som si, že dokážem šoférovať lepšie ako On. Myslel som si, že môžem robiť rozhodnutia lepšie ako On. A tak dal ruky z volantu a hovorí: "Dobre. Myslíš si, že to dokážeš lepšie, pokračuj a urob to.“ Takže, ako som povedal, bol som unavený z búračiek a vyhorení a v tomto bode, so 40-ročnou kariérou za mnou, na tomto pódiu, teraz chápem, že to bola len dočasná situácia, ktorá ma pripravila na tento ďalší beh."

A teraz, keď sa tento beh skončil, pripravujem sa na tento nový beh. Teraz si uvedomujem, prečo som tu a prečo sa to všetko stalo," dodal.

Vlani v decembri boli Hogan a jeho manželka Sky Daily Hogan pokrstení v baptistickom kostole Indian Rocks na Floride. Hogan zdieľal na Instagrame video, na ktorom sa on a jeho manželka ponorili do vody v bazéne a vynorili sa s úsmevom.


„Úplné odovzdanie sa a rozhodnutie pre Ježiša je najväčším dňom môjho života,“ napísal.

Hogan predtým povedal, že svoju vieru znovu obnovil vlani v apríli, uvádza CBN News.

„V 14 rokoch som prijal Krista ako svojho Spasiteľa a tréning, modlitby a vitamíny ma udržali v hre, ale teraz, keď som jedno s Bohom,  hlavný motív odovzdania sa, služba a láska, zo mňa robí skutočnú hlavnú postavu, ktorá môže zasiahnuť každého obra akejkoľvek veľkosti mocou môjho Pána a Spasiteľa, a tak sa deje, bratu, AMEN!" Hogan zdieľal na X.

Hogan zverejnil foto s tričkom, kde mal napísaný biblický verš z Evanjelia podľa Jána 3:16.

„Veď Boh tak miloval svet, že dal svojho jednorodeného Syna, aby nik, kto verí v neho, nezahynul, ale mal večný život.,“ uvádza sa vo verši. Hogan nedávno povedal, že jeho život je príkladom toho, ako Boh môže zmeniť život človeka.


„Všetky tie veci v minulosti, ktoré sa mi stali – hovorím Sky, som ako starý, zjazvený tuleň, ktorý bol v 20 miliónoch bitiek, a všade po sebe mám jazvy. Cítim, že nie som pozér, pretože poznať Ježiša a poznať Ho sú dve rôzne veci,“ vysvetlil.

Ľudí povzbudil, aby sa obrátili ku Kristovi bez ohľadu na to, ako vyzerá ich život.

Takže v tomto bode, keď Ho poznám a som s Ním jedno, myslím si, že všetky tie jazvy a všetky tieto veci, ktorými som prešiel - nie že by som šiel príkladom, ale stal som sa príkladom pre ľudí, ktoré si myslia - ‚nemám pravdu‘ alebo ‚nemám čisté skutky‘ alebo ‚toto nedokážem‘,“ povedal Hogan.

Myslím na všetkých tých ľudí, ktorí majú všetky výhovorky, že sú v nesprávny čas na nesprávnom mieste alebo nie sú dosť dobrí. Nepotrebujete byť očistení. Príďte k Nemu. On vás očistí," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: Christian Headlines (www.christianheadlines.com), Foto: Skynews / AP
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies