NHL: Jurčo sa cíti omnoho lepšie, návrat možno už v utorok

NETKY.SK • 21 Január 2015, 18:54 • 2 min
NHL: Jurčo sa cíti omnoho lepšie, návrat možno už v utorok

DETROIT - Na slovenského útočníka Tomáša Jurča čaká už čoskoro návrat do zostavy Detroitu v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Košičan nútene pauzuje pre zdravotné problémy s chrbtom od 6. januára. "Odvtedy je mi oveľa lepšie. Deň po zápase v Edmontone som sa takmer vôbec nemohol pohnúť. Teraz už korčuľujem, no stále to nie je stopercentné. Cítim sa lepšie, ale presný termín návratu ešte neviem. Určite po Zápase hviezd," povedal Tomáš Jurčo pre Detroit Free Press.


Jurčo odohral v tejto sezóne za Red Wings 37 stretnutí, v ktorých strelil dva góly a pridal desať asistencií. Celkovo má na svojom konte Jurčo v profilige 73 zápasov (10+17), v play-off pridal tri štarty bez bodového zisku. Účastník ZOH 2014 v tomto ročníku absentoval v zostave Detroitu už aj medzi 4. a 14. novembrom, no vtedy ho tréner Mike Babcock posadil na tribúnu. Januárový návrat do zostavy nechce slovenský krídelník uponáhľať. "Dôležité je, aby som sa nevrátil príliš skoro a potom mal rovnaké problémy, alebo omnoho väčšie spojené s operáciou. Počkám si, až budem stopercentne pripravený," dodal Tomáš Jurčo. Najbližšie sa Detroit predstaví v utorok 27. januára na ľade Floridy. 

 

Red Wings sa v sezóne 2014/2015 darí, na svojom konte majú 63 bodov zo 47 stretnutí. V tabuľke Atlantickej divízie sú "červené krídla" druhé len o bod za Tampou Bay. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies