Most v bratislavskej Petržalke vedúci ponad Chorvátske rameno k nemocnici čaká rekonštrukcia

NETKY.SK • 15 Júl 2023, 13:00 • 2 min
Most v bratislavskej Petržalke vedúci ponad Chorvátske rameno k nemocnici čaká rekonštrukcia

BRATISLAVA - Most vedúci ponad Chorvátske rameno k Univerzitnej nemocnici sv. Cyrila a Metoda v bratislavskej Petržalke čaká rekonštrukcia. Práce by sa mali začať v pondelok (17. 7.) a potrvať by mali do 15. septembra. Rozdelené budú do dvoch etáp, počítať treba tiež s dopravnými obmedzeniami.

slovakia

left justify in out

 "Pre umožnenie prechodu úsekom sa opravy budú týkať vždy iba jednej polovice mosta. Druhá bude prejazdná pre motorové vozidlá a jeden chodník bude vždy k dispozícii taktiež chodcom," približuje samospráva s tým, že doprava cez križovatku v úseku Antolská/Betliarska bude riadená prenosnou svetelnou signalizáciou. 

Oprava mosta, ktorá má byť v réžii hlavného mesta, bude spočívať v odstránení konštrukčných vrstiev vozovky aj chodníkov, výmene izolácie a realizácii nových vrstiev cesty i chodníkov. Osadené budú tiež nové dilatačné závery na moste, opravené budú obrubníky a sanácia čaká povrchy vonkajších ríms.

"Hoci sa obmedzenia dotknú iba úseku s dĺžkou 120 metrov, všetkých motoristov a chodcov prosíme o trpezlivosť a ohľaduplnosť," odkazuje samospráva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
TASR / Marek Nemček Foto: TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies