Benny Hinn v Budapešti: Božia moc a zázraky po celej sále

NETKY.SK • 26 Máj 2019, 17:00 • 2 min
Benny Hinn v Budapešti: Božia moc a zázraky po celej sále

BUDAPEŠŤ - V stredu večer 22. mája sa naplninli očakávania historickej návštevy svetovo uznávaného Božieho služobníka Benny Hinna s výnimočným darom uzdravenia.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ľudia prichádzali do Budapešti zo všetkých kútov Maďarska a okolitých štátov. Dve hodiny pred začiatkom sa zaplnili parkoviská v obrovskom areláli cirkvi Viery (Hit Gyülekezete), a ľudia museli hľadať parkovanie už len v okolí areálu. Hodinu pred začiatkom sa zavreli brány zaplnenej haly s kapacitou 15-tisíc miest, a usporiadatelia začali návštevníkov presúvať do ďalšej budovy v areáli, kde bola pripravená veľká obrazovka, pre tých ktorí sa nezmestili do hlavnej sály.

 

img

 

Veľkolepý večer začal tradične modernými kresťanskými piesňami, ktoré oslavujú Ježiša ako sa píše v Biblii, Knihe žalmov - “Chváľte Ho tancom, pri bubne a citare”. Potom vyšiel na pódium svetovo uznávaný kazateľ Benny Hinn, ktorý spieval piesne, a po celej sále zdvíhali ľudia svoje ruky a spievali aký je Boh veľký a všemohúci. Miestnosť naplnila Božia prítomnosť, o čom svedčili aj výrazy ľudí. Mnohým stekali slzy po tvári, iný mali zavreté oči a bolo vidieť, že prežívajú niečo vo svojom vnútri.

 

img

 

Keď sa Benny Hinn začal modliť, atmosféra v miestnosti sa ešte viac naplnila zvláštnou atmosférou. Sám vyzval ľudí, ktorí pocítili elektriku vo svojom tele, aby to prišli na pódium povedať. Mnohí, ktorí pocítili tento nezvyčajný jav, hovorili ako sa zrazu uzdravilo ich telo. Niektorým sa napravil zrak, iným sa narovnala chrbtica. Muž, ktorý chodil mnoho rokov zhrbený a nemohol sa narovnať sa okamžite vystrel a začal normálne chodiť. Mladý muž, ktorý bol farboslepý začal hneď rozoznávať farby. Ľudia s problémami žalúdka a inými chorobami zažili okamžité uzdravenia.

 

img

 

Ešte pred tým, ako sa Benny Hinn modlil za ľudí, vyučoval o Duchu Svätom. Tento služobník je celosvetovo známy, ako muž, ktorý komunikuje s Duchom Svätým ako so svojim priateľom. Vo svojich kázňach zdôrazňuje, že takýto vzťah môže mať s Duchom Svätým každý, pretože On je osoba. Základom kresťanstva bolo vždy posolstvo, že Boh sa zjavil ľuďom v troch osobách - Otec, Syn a Duch Svätý. Je autorom zaujímavej knihy “Dobré ráno Duchu Svätý”, kde práve osvetluje túto pravdu. Kniha bola preložená do slovenčiny a dá sa kúpiť TU! 

 

Celý prenos tohto večera si môžete pozrieť na YouTube kanály zboru Viery (Hit Gyülekezete)

 

 

Špeciálna bohoslužba s Benny Hinnom bola naživo vysielaná maďarskou kresťanskou televíziou ATV Spirit, Hit rádiom a piatimi americkými televíznymi kanálmi. Podujatie bolo prekladané do šiestich jazykov, ktoré mohli ľudia počúvať v hlavnej sále cez vypožičané sluchadlá.

 

Benny Hinn hovorí veľakrát vo svojich televíznych programoch, ako ľudia prijímajú uzdravenia aj pri priamych prenosoch. Pravdepodobne boli ľudia uzdravení aj vo vedľajšej budove, kde sa bohoslužba premietala na veľkej obrazovke. Benny Hinn hovorí, že ľudia často prijmú uzdravenie aj bez toho, aby pocítili elektriku alebo niečo špeciálne. Pri najbližšej kontrole u lekára zvyknú preukázať testy úplné zdravie pacienta.

 

img

 

Tento pozoruhodný Boží služobník hovorieva ešte o niečom, čo nazýva “najväčším zázrakom”, ktorý opisuje aj na záver spomínanej knihy. Zmieriť sa s Bohom skrze Ježiša a prijať Ducha Svätého do svojho srdca je ešte väčší zázrak ako uzdravenie z rakoviny alebo akejkoľvek choroby. Môžeš zažiť tu na zemi Božie požehnanie a večný život v nebi. Tvoje meno môže byť zapísané do knihy života, o ktorej sa píše v Biblii a môžeš naveky žiť s Bohom. Stačí v modlitbe úprimne povedať: “Bože odpusti mi všetky moje hriechy, prijímam obeť Tvojho syna Ježiša Krista a prijdi do môjho srdca skrze Ducha Svätého, amen.” Ak tomu naozaj uveríš a povieš to úprimne zo svojho srdca, stane sa najväčší zázrak v tvojom živote.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies