Prelomí Pavol Vaško negatívnu boxerskú bilanciu vo FNC ?

NETKY.SK • 9 Február 2024, 10:00 • 2 min
Prelomí Pavol Vaško negatívnu boxerskú bilanciu vo FNC ?

V Bratislavskom Gobola Gyme sme vyspovedali Paliho Hariho.

slovakia

left justify in out

Známy boxer a raper Pavol Vaško alias Pali Hari je v príprave na svoj tretí zápas pod organizáciou Fight Night Challenge a my sme ho vyspovedali.

 

Svoj debut vo Fight Night Challenge absolvoval na štvrtom galavečeri, v ktorom sa postavil proti raperovi Dynamicovi. Práve tento zápas bol návratom späť do boxerského kolotoča pre Paliho Hariho ale zápas nedopadol podľa jeho predstáv. Zápas v ktorom bodoval nakoniec sám nezmyseľne ukončil diskvalifikáciou keď uštedril Dynamicovi lakeť do zátylku a zápas po tomto čine smeroval do konca. Vyhral Dynamic a nevedelo sa či Pavol Vaško po tomto čine dostane ešte šancu vo Fight Night Challenge.

 

Druhý zápas Paliho Hariho bol na poslednom galavečeri Fight Night Challenge z poradovým číslom päť. Na takmer vypredanom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave sme boli svedkami zápasu v ktorom proti Vaškovi nastúpil azda najznámejší stand-up komik Marek Fučo. Tento zápas strhol jednu z najväčších pozorností celej karty keďže tento zápas bol vyhrotený od jeho ohlásenia. Všetci sme boli zvedavý ako toto zmeranie síl dopadne keďže to mnohí nevedeli Marek Fučo je bývali boxer a thai-boxer a boxer k1. Priebeh zápasu sa dá opísať presne tak že Fučo vyvíjal tlak a Vaško sa efektívne uhýbal a triafal. Výsledok tohto zápasu považujú ľudia za jedno z najkontroverznejších v historíi Fight Night Challenge. Fučo v ňom vyhral na body.

 

Teraz Vaška čaká zápas číslo tri. Proti nemu sa postaví známa tvár Fighr Night Challenge Ján Murcin známy pod prezývkou Johnny. Práve Jonny sa zapísal do pamäte ľudí tým že knockoutoval svojho súpera pri svojej boxerskej premiére už v prvom kole. Johnny mal zápas aj na tom istom galavečeri ako Pali Hari s Fučom. Murcin sa na tomto galavečeri postavil proti Mošpanovi, známemu z reality show Farma. Tento zápas Johnnymu nevyšiel a prehral v ňom na body. Opäť organizácia si splnila marketigové čaro a tento zápas chce vidieť každý fanúšik Fight Night Challenge. 

 

V našej reportáži s Palim Harim sme ho vyspovedali o všetkých spomenutých témach v tomto článku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Matej Száraz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies