Knižnica odpustí resty a bezplatne prijme nových čitateľov

NETKY.SK • 29 Marec 2014, 16:54 • 2 min
Knižnica odpustí resty a bezplatne prijme nových čitateľov

TRENČÍN - Od pondelka 31. marca do nedele 6. apríla budú môcť čitatelia Verejnej knižnici Michala Rešetku navštíviť rôzne podujatia a tiež využiť viaceré zľavy.

slovakia

left justify in out

Týždeň slovenských knižníc oslávia aj v trenčianskej Verejnej knižnici Michala Rešetku. Tá ho po roku opäť spojila s Týždňom otvorených dverí. Od 31. marca do 6. apríla budú môcť jej čitatelia navštíviť rôzne podujatia a tiež využiť viaceré zľavy. Noví čitatelia budú mať zdarma zápis, tým starým knižnica odpustí resty pri premeškaných výpožičkách. Informuje o tom knižnica na svojej stránke.

 

Od pondelka sú pre návštevníkov knižnice pripravené rozmanité podujatia. Týždeň slovenských knižníc sa v Trenčíne začne súťažou o detského kráľa čitateľov. Celý týždeň budú pre návštevníkov pripravené prezentácie kníh, čítačky a besedy. Chýbať nebude ani pasovanie prvákov za čitateľov knižnice či 14 ročník Noci s Andersenom.

 

Verejná knižnica Michala Rešetku v Trenčíne má krajskú pôsobnosť v poskytovaní metodickej a odbornej pomoci pre všetky knižnice v Trenčianskom samosprávnom kraji. Bola zriadená na základe rozhodnutia zo 14. februára 1925 ako mestská verejná knižnica. V súčasnosti získava, spracúva, uchováva, ochraňuje a sprístupňuje knižničný fond, ktorý predstavuje 250 000 kníh. Má 10 000 registrovaných čitateľov, 500 000 výpožičiek a 205 000 návštevníkov ročne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies