Exkluzívne vyjadrenie Gábora Borárosa

NETKY.SK • 21 August 2023, 11:07 • 2 min
Exkluzívne vyjadrenie Gábora Borárosa

V úprimnej spovedi zápasník MMA vysvetľuje kauzu okolo jeho posledného zápasu

slovakia

left justify in out

Meno Gábor Boráros je vo svete športu, konkrétne vo svete bojových umení veľkým pojmom. Nedávno sa mu stala nepríjemnosť, keď sa po ukončenom zápase stal terčom nenávistných komentárov tiežfanúšikov. V prvom kole zápasu súpera extrémne zranil a po prvom kole prišli live stávky, že zápas ukončí v druhom kole. Stávkové spoločnosti sa vyjadrili, že je to podozrivé, keďže Gábor Boráros na začiatku druhého kola ukončil zápas. Česi aj Slováci mu dali poriadnu slovnú aj písomnú nakladačku a špičkový športovec pritom ani netušil prečo.

 

Pre Netky.sk sa vyjadril po prvý raz k tejto kauze. "Mal som veľké problémy. Stále sme ich nevyriešili, aj preto som tu. Stále trénujem a dávam sa dokopy. Budúci mesiac, 30. septembra mám zápas v Maďarsku. Vytvorili  sme tam MMA organizáciu, tam som vlastníkom," priblížil Gábor Boráros pre Netky.sk. Ako uviedol, v susednej krajine bude mať zápas "po sto rokoch", pričom pôjde o prvý galavečer, ktorý organizujú.

 


 

K medializovanej kauze sa chcel vyjadriť už dávnejšie. "Ani neviem, na čo som čakal, nevedel som, že to budú brať tak vážne. Mysleli si, že som predal zápas. Ak má niekto rozum, musí rozmýšľať. Ako predáš zápas, keď vyhráš? To už je aká hlúposť, predať ho, keď ho vyhráš. Keď ho prehráš, môžu to hovoriť, že som to zahral, ale v tomto prípade som vyhral. Najväčšie kurzy boli, že prehrám zápas. Vyhral som a vyhratý zápas nemôžeš prehrať," reagoval úspešný športovec na dianie okolo seba.

Gábor Boráros nechápe, prečo si ľudia mysleli, že zápas predal, keď sa jeho súper zranil v druhom kole. Z toho zápasu nemal žiadne čudné myšlienky. Nebral to tak vážne, ako to všade mysleli. Teraz už ale potreboval povedať svoj názor nahlas. 


Športovec po "mediálnom lynči" už len čakal, kedy sa vo dverách zjavia policajti, nič také sa však nestalo. Zápasník plánuje aj naďalej pokračovať v Oktagone. Najprv túži po víťazstve v Maďarsku a potom bude plánovať ďalej.






twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Zlatica Gregorová
Netky.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies