Opitá vodička narazila do značky a auta, čelí obvineniu

NETKY.SK • 6 Február 2023, 13:04 • 2 min
Opitá vodička narazila do značky a auta, čelí obvineniu

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Opitá vodička narazila do značky a ďalšieho auta, aj napriek tomu pokračovala v jazde ďalej. O prípade, ktorý sa stal v sobotu (4. 2.) v Spišskej Novej Vsi, informoval Policajný zbor (PZ) Košického kraja na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Žena v súčasnosti čelí obvineniu. "V ranných hodinách viedla 37-ročná vodička z okresu Spišská Nová Ves motorové vozidlo po miestnej komunikácii. Pri výjazde z kruhového objazdu prešla v dôsledku neprispôsobenia rýchlosti jazdy najmä svojim schopnostiam cez ostrovček a pravým bokom vozidla zachytila dopravnú značku, ktorú zohla. Následne prešla s vozidlom do protismernej časti cesty, kde ľavou časťou vozidla narazila do protiidúceho auta," priblížila polícia.

 

Po náraze však žena pokračovala v jazde smerom k druhému kruhovému objazdu, v pravotočivej zákrute zišla s vozidlom mimo cesty a ostala stáť pod jej úrovňou. Následne ju policajná hliadka podrobila dychovej skúške, ktorej výsledok bol v prepočte 3,15 promile. "Poverený príslušník okresného dopravného inšpektorátu začal v danom prípade trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," dodáva PZ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies