Eduard Heger: Buďme vďační za to, akých máme kvalitných ľudí

NETKY.SK • 10 Apríl 2021, 13:40 • 2 min
Eduard Heger: Buďme vďační za to, akých máme kvalitných ľudí

Premiér Eduard Heger je vďačný za to, akých kvalitných vbedcov máme na Slovensku.

slovakia

left justify in out

Heger to uviedol v dnešnej časti diskusnej relácie Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) Sobotné dialógy. Premiér zároveň uviedol, že nepovažuje za šťastné to, že z pandémie sa stala politika.

 

„Boj s pandémiou je čisto pohľad zdravotný,“ zdôraznil Heger.

Zároveň doplnil, že vakcína je najväčšia zbraň proti pandémii. Druhou zbraňou je rúško či respirátor. Heger tiež zdôraznil, že je potrebné posilniť spôsob prihlasovania na očkovanie. „Žiaľ, trošku zápasíme s dedičstvom, ktoré sme zdedili od predchádzajúcich vlád,“ uviedol Heger s tým, že informatizácia nezodpovedá financiám, ktoré boli investované.
 

"Som rád, že sú tu zodpovední ľudia," uviedol. Vedomý si je aj silnej dôvery, vďaka ktorej OĽaNOpo voľbách v roku 2020 zvíťazilo. "Som tímový hráč a úspech tejto vlády môže byť len vtedy, keď bude súdržná a jednotná," uviedol predseda vlády. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies