Pozor na plastické operácie! Čínska herečka dostala nekrózu a takmer prišla o nos

NETKY.SK • 5 Február 2021, 16:01 • 2 min
Pozor na plastické operácie! Čínska herečka dostala nekrózu a takmer prišla o nos

Chcela byť krajšia, no takmer prišla o nos. Stálo ju to takmer 62 tisíc dolárov a nový nos nebude mať tak skoro!

slovakia

left justify in out

Čínska herečka Gao Liu sa rozhodla zdieľať na tamojšej sociálnej sieti Weibo nie príliš dobre vyzerajúce fotky jej nosa, ktorý sa po plastickej operácii nedokázal spamätať. Varovala tak pred nebezpečenstvom plastickej chirurgie. Gao Liu, účinkovala vo viacerých filmoch a televíznych programoch. Bola veľmi oblúbenou a vychádzajúcou hviezdou. V posledných mesiacoch sa však stiahla zo scény.

 

img

 

Zverejnením príspevku na populárnej platforme sociálnych médií Sina Weibo vysvetlila, že jej niekoľkomesačná neprítomnosť bola zapríčinená „kozmetickým chirurgickým zákrokom“, ktorý jej spôsobil nekrózu nosa, čo znamená, že tkanivo na konci jej nosa zomrelo. Gao má päť miliónov fanúšikov, čím vytvorila neuveriteľnú osvetu a rozprúdila mnohé debaty o plastickej chirurgii, ktorá je v Číne veľmi populárna. Dala sa operovať na klinike v meste Guangzhou. Myslela si, že jej to pomôže pri kariernom raste.

 

img

 

"Celý zákrok trval štyri hodiny. Myslela som si, že za tieto štyri hodiny budem krajšia," povedala svojim fanúšikom na sociálnej sieti. Uviedla, že po zákroku sa cítila v nose podráždenie  a tŕpnutie.  „Koža na konci nosa bola stále tmavšia a tmavšia a môj nos bol nekrotický,“ dodala a prezradila, že premýšľala i o samovraždeSpomenula tiež, že bola hospitalizovaná dva mesiacestálo ju to 400 000 juanov čo je približne 61 800 dolárov. Následná rekonštrukcia nosa bude trvať minimálne rok, no nemôže ju podstúpiť ihneď.

Od zdielania jej statusu bolo podľa úradu The Paper podaných už niekoľko ďalších sťažností a vyšetrovanie stále pokračuje, uviedol portál BBC.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona