Vodič motocykla po zrážke s policajným autom ušiel z miesta činu

NETKY.SK • 3 Január 2023, 11:12 • 2 min
Vodič motocykla po zrážke s policajným autom ušiel z miesta činu

BRATISLAVA - Vodič motocykla po pondelkovej (2. 1.) zrážke s policajným autom v Bratislave ušiel z miesta činu. Policajti ho vyzývajú, aby sa prihlásil na polícii. Zároveň žiadajú verejnosť o pomoc pri objasnení dopravnej nehody. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.

slovakia

left justify in out

K nehode malo dôjsť približne o 20.12 h. "Podľa doposiaľ zistených informácií k zrážke malo dôjsť počas toho, ako policajt na služobnom motorovom vozidle odbočoval z Farského ulice smerom na Bosákovu, pričom pri prejazde križovatkou došlo k zrážke s vodičom motocykla. Vodič motocykla po zrážke z miesta dopravnej nehody utiekol," uviedla polícia. Napriek vykonaným úkonom sa jej vodiča nepodarilo vypátrať. Po nehode príslušník odboru dopravných nehôd udalosť zadokumentoval, následne došlo k zaisteniu motocykla. Aktuálne je nehoda v štádiu objasňovania. "K zraneniu príslušníkov polície nedošlo. U vodiča služobného motorového vozidla bola vykonaná dychová skúška na zistenie prítomnosti alkoholu v jeho organizme, ktorá sa skončila s negatívnym výsledkom," dodala Šimunková. Polícia v tejto súvislosti vyzýva vodiča motocykla, aby sa prihlásil na polícii. "Zároveň žiadame tých občanov, ktorí disponujú akýmikoľvek informáciami o osobe vodiča motocykla, aby nás kontaktovali," uviedla hovorkyňa. Urobiť tak môžu na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne formou súkromnej správy na sociálnej sieti bratislavskej polície. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies