Americká speváčka Alicia Keys sa predstaví v jukeboxovom muzikáli inšpirovaným jej životom

NETKY.SK • 13 Jún 2023, 17:15 • 2 min
Americká speváčka Alicia Keys sa predstaví v jukeboxovom muzikáli inšpirovaným jej životom

NEW YORK - Speváčka Alicia Keys sa predstaví v nadchádzajúcom jukeboxovom muzikáli, ktorý by mal byť inšpirovaný jej životom. Muzikál s názvom Hell's Kitchen sleduje mladú Aliciu, keď objaví klavír, zamiluje sa do mladého bubeníka a naháňa americký sen.

slovakia

left justify in out

Talentovaná 42-ročná hudobníčka a skladateľka mieri na BroadwayAlicia Keys oznámila nový muzikál s názvom Hell's Kitchen (miesto je bydliska v New Yorku), ktorý bude voľne založený na jej vlastnom životnom príbehu. Show bude obsahovať speváčkinu hudbu a sústrediť sa bude na 17-ročnú Aliciu žijúcu v malom byte na Times Square pri tom, ako objavuje klavír. Avšak, keď sa zaľúbi do mladého bubeníka, tak Alicia a jej matka musia zvážiť, čo to znamená vyrastať ako Afroameričan v Amerike.

 

img

Mladá Alicia Keys vo svojom domácom štúdiu na 137. ulici v New Yorskom Harleme.

 

Hell's Kitchen bola napísaná dramatikom Kristoferom Diazom a režíroval ju Michael Grief, ktorého ďalšie počiny zahŕňajú Next To Normal, Rent a Dear Evan Hansen. Hlavné obsadenie tvoria Maleah Joi Moon, Shoshana Bean, Chris Lee, Kecia Lewis a Brandon Victor Dixon. Predpremiéry začínajú 24. októbra a produkcia začína od 19. novembra do 10. decembra v New Yorkskom verejnom divadle.

 

Muzikál bude mapovať aj jej vyrastanie v nie príliš kľudnej štvrti, ktorý nesie príznačný názov Hell's Kitchen (Pekelná kuchyňa). V nedávnom rozhovore pre web The Guardian sa zdôverila o jej pocitoch z tohto miesta: "Ja som tá osoba. Tá, ktorá sa nemala dostať z Hell 's Kitchen, ktorá mala skončiť ako prostitútka, mladá matka v 16 rokoch alebo závislá na drogách. Ja som tá, ktorá mala byť na nesprávnom mieste v nesprávny čas a bola zranená alebo zabitý. A čo je kur*a vlastne sen? Sen je luxus, ak musíš platiť všetky tieto účty a dávať jedlo na stôl pre svoje deti. Preto tak chápem, čo to znamená mať silu nasledovať svoju vlastnú cestu. Všetky pesničky, ktoré som kedy napísala, a ktoré sa považovali za posilňujúce alebo povzbudivé, som napísala v tom najnižšom bode. Pretože som si musela pripomenúť: Nezabudni na to!"

 

img

Štvrť Hell's Kitchen nachádzajúca sa na východnej strane Manhattanu v New Yorku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies