Keďže je mesiac lásky, k ministrovi Milanovi Krajniakovi sa dostala aj takáto netradičná prosba

NETKY.SK • 3 Máj 2021, 14:10 • 2 min
Keďže je mesiac lásky, k ministrovi Milanovi Krajniakovi sa dostala aj takáto netradičná prosba

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny navštevuje domovy sociálnych služieb. V DSS Viničky ho po tanci čakalo aj takéto prekvapenie.

slovakia

left justify in out

Nominant vládneho hnutia SME RODINA Milan Krajniak si zaspieval a zatancoval počas návštevy v Domove sociálnych služieb (DSS) Viničky. „Spieval som len refrény, lebo som nepoznal text a refrény sa opakovali,“ napísal Milan Krajniak na sociálnej sieti a poďakoval sa všetkým pracovníkom DSS za ich každodennú obetavú prácu.

 

img


Pridali
V tomto zariadení došlo aj k významnej zmene. „Práve v sobotu sa oficiálne stali zariadením ošetrovateľskej služby. Ale to najhlavnejšie sú absolútne skvelí ľudia, ktorých som tu stretol,“ vysvetlil minister práce, sociálnych vecí a rodiny.

 

Mnoho aktivít
Vysvetlil, že je to DSS s veľmi akčnými ľuďmi, ktorí veľmi dobre vychádzajú so všetkými. „Klientom vychádzajú v ústrety, aktuálne robia klavírne koncerty v jedálni a zabezpečili aj vysvätenú kaplnku sv. Kríža,“ doplnil šéf rezortu práce.


img
 

Pod čerešňami
A keďže je máj, mesiac lásky, Krajniak prezradil aj aktivitu, ktorú by si klienti želali – ísť sa von  bozkávať pod rozkvitnutou čerešňou. „Rok korony bol ťažký, ale veľmi oceňujem, ako sa všetci v zariadení snažili: robili rozhovory cez skype, zabezpečili študentov psychológie z Banskej Bystrice. Za ich skvelý prístup im ďakujem z celého srdca,“ uzavrel Milan Krajniak.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona