Smiech aj strach v jednom! To je hit s názvom 2:22 - Príbeh duchov Divadla Komédie, ktorý žne veľké úspechy!

NETKY.SK • 22 Máj 2024, 16:05 • 2 min
Smiech aj strach v jednom! To je hit s názvom 2:22 - Príbeh duchov Divadla Komédie, ktorý žne veľké úspechy!

Po fantastickej premiére novinky v naštudovaní Divadla komédie a v réžii Svetozára Sprušanského, sa všetky bratislavské predstavenia do konca sezóny okamžite vypredali. Divadlo komédie ako jediné na Slovensku dostalo výhradnú, časovo obmedzenú licenciu na tento, dnes najžiadanejší európsky divadelný hit. Nenechajte si ujsť exkluzívne štyri jesenné termíny inscenácie 2:22 - Príbeh duchov 26. septembra, 17. októbra, 20. novembra a 11. decembra 2024 v Dome kultúry Ružinov v Bratislave.

slovakia

left justify in out

V hite súčasnej divadelnej Európy sa budete príjemne báť a rozmotávať klbko vzťahov, tajomstiev a mystiky. Starý dom a v ňom byt v rekonštrukcii. Nasťahovali sa do neho dvaja mladomanželia - Sam a Jenny. Majú malú dcéru. A práve organizujú kolaudačný večierok so svojimi priateľmi - Lauren a jej novým priateľom Benom. Sú to oni, čo miešajú karty vlastných osudov? Alebo je to niekto iný? Sila, ktorá ovládla tento dom? Odpovede na tieto otázky sa dozviete v hre 2:22 - Príbeh duchov.
 
Teším sa z pozitívnych reakcií, diváci si predstavenia naozaj užívajú. Hra je neuveriteľne zaujímavá. Nečítal som lepší divadelný text za posledných dvadsať rokov. Nádherné postavy - radosť pre hercov ich tvarovať, kreovať a následne aj hrať,“ neskrýva radosť režisér Svetozár Sprušanský.

Na divákov čaká strhujúci príbeh, ktorí ich drží v napätí až do samotného konca. Dej je okorenený vtipnými situáciami a najmä nečakanými prekvapeniami. Napätie vytvára herecké kvarteto strhujúcich hereckých výkonov Soni Norisovej, Marcela Ochránka, Dominiky Žiaranovej a Přemyslava Boublíka.

"Hra, ktorá je výzvou aj vyznamenaním pre herca. Napĺňať tak zložitú, príťažlivú a pritom tajomnú postavu,“ hovorí Soňa Norisová, ktorá hrá postavu Lauren.

Zábavný a pritom mysteriózny príbeh dvoch partnerských dvojíc dáva tušiť, že divák zažije nezabudnuteľný večer. Bude plný tajomstiev, humoru a mystiky. Samotní diváci sú na konci predstavenia vyzvaní, aby niektoré momenty a predovšetkým pointu inscenácie budúcim divákom neprezrádzali. Aby ani oni neprišli o pôžitok pri sledovaní inscenácie.
 
"Som asi najvtipnejšia postava inscenácie, ktorá rozptyľuje napätie na rodinnom večierku. A ja si to ako herec plnými dúškami užívam. Ale prinášam aj veľké prekvapenie, ktoré vyústi v najdramatickejšiu situáciu v predstavení,“ konštatuje,“ konštatuje Marcel Ochránek, predstaviteľ Bena.

Na jeseň má už Divadlo komédie naplánovanú celú sériu výjazdov po Slovensku. Dokonca v októbri bude presne načasovaná na tzv. dušičkové obdobie. Na divadelnú lahôdku sa môžu tešiť diváci v Piešťanoch, Senici, Slovenskej Ľupči, Považskej Bystrici, Nitre, Trnave, Trenčíne, Bojniciach, Martine, Banskej Bystrici, Púchove, Zvolene, Ružomberku, Seredi, Brezne, Námestove. Vstupenky si môžete kúpiť v sieti Ticketportal. Viac na www.divadlokomedie.sk alebo www.facebook.com/divkomedie



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nora Krchňáková
NK Factory, Zdroj foto: Dalibor Krupka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies