Portugalčan Goncalo Ramos by mal v blízkej dobe prestúpiť do Paríža Saint-Germain

NETKY.SK • 7 August 2023, 13:53 • 2 min
Portugalčan Goncalo Ramos by mal v blízkej dobe prestúpiť do Paríža Saint-Germain

PARÍŽ - Portugalský futbalista Goncalo Ramos by mal v blízkej dobe prestúpiť do Paríža Saint-Germain.

slovakia

left justify in out

Úradujúci francúzsky majster má za hráča Benficy Lisabon zaplatiť 80 miliónov eur vrátane bonusov. Ramos získal v uplynulom ročníku s Benficou ligový titul. Po prestupe do PSG by zostal v portugalskom tíme ako hosťujúci hráč.

 

Dvadsaťdvaročný útočník strelil v uplynulej sezóne devätnásť gólov v tridsiatich zápasoch a na MS v Katare zaznamenal hetrik proti Švajčiarsku (6:1). Tréner úradujúcich majstrov Luis Enrique sa musí zaoberať odchodom viacerých posíl. 

Cez leto prestúpil hviezdny Lionel Messi do Interu Miami a situácia nie je ideálna ani ohľadom ťahúňa mužstva Kyliana Mbappeho. Ten má s klubom napätý vzťah pre plánovaný odchod z Parku Princov po vypršaní súčasnej zmluvy.

Do tímu naopak prišiel toto leto slovenský obranca Milan Škriniar, ktorý pôsobil predtým v Interi Miláno. Parížania majú záujem aj o Randala Kola Muaniho z Eintrachtu Frankfurt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / DPA Foto: SVMM / YouTube
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies