Reportáž: Majstrovstvá Slovenska v Capoeire očarili fanúšikov

NETKY.SK • 9 Máj 2024, 12:00 • 2 min
Reportáž: Majstrovstvá Slovenska v Capoeire očarili fanúšikov

Majstrovstvá Slovenska v Capoeire sa cez víkend konali v Komárne. Na podujatí sa zišlo viac ako 150 Capoeiristov, ktorí prišli reprezentovať svoje krajiny, vrátane Slovenska, Poľska, Česka a Maďarska.

slovakia

left justify in out

K súťaži sa nám vyjadril organizátor podujatia Tomáš "Latinho" Vu Than. "Súťažilo sa v niekoľkých kategóriách, pričom väčšinu účastníkov tvorili deti, ktoré boli výborne pripravené. Za ich skvelú formu patrí veľká vďaka ich trénerom za dôkladnú prípravu na toto podujatie. Každým rokom je vidieť, že výkony Capoeiristov sa stále zlepšujú, čo dokazuje aj nárast počtu fanúšikov tohto netradičného bojového umenia."

 

"Gratulujeme všetkým víťazom a vyjadrujeme veľkú úctu tým, ktorí sa nedostali ďalej. Každý účastník prispel k úspechu podujatia. Ďakujeme všetkým fanúšikom, ktorí nám fandili. Osobitná vďaka patrí našemu mediálnemu partnerovi NETKY, vďaka ktorému sa o Capoeire dozvedeli ľudia viac."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Tomáš "Latinho" Vu Than
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies