Pomohli zločincovi, aby sa mohol napraviť

NETKY.SK • 20 Október 2020, 13:14 • 2 min
Pomohli zločincovi, aby sa mohol napraviť

Policajti sa ukazujú aj ako veľmi nápomocní a verní heslu pomáhať a chrániť, hoci vo všeobecnosti sa zvykne na nich najmä nadávať.

slovakia

left justify in out

Každodenne sú však v uliciach miest tisícky policajtov, ktorý však nedemonštrujú mienku niektorých, že sme policajný štát, ale naopak, ukazujú, že svoje heslo dodržiavajú. Na sociálnej sieti ukazhú aj príbeh, keď pomohli mužovi v Nitrianskom kraji.

 

„Dvojica hliadkujúcich policajtov v nočnej službe bola asi o pol tretej v noci vyslaná na preverenie oznámenia, že v Dvoroch nad Žitavou niekto rozbil sklá a žalúzie na dvoch oknách od hlavnej cesty a pravdepodobne sa pri tom porezal, pretože na mieste je veľa krvi,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

 

 

Udatnými policajtami boli ppráp. Patrik Kapláň a nstržm. Ľuboš Števlík, ktorí sledovali stopy krvi. Prišli až k plotu, ktorý páchateľ evidentne preskočil. „Policajti preto zburcovali domácich a spolu s nimi našli ich príbuzného za domom zjavne pod vplyvom alkoholu, s reznými ranami na rukách,“ vysvetlili s dôvetkom, že stratil veľké množstvo najvzácnejšej tekutiny.

 

Muž stratil až tak veľa krvi, že omdlieval. Muži zákona mu však hneď dali prvú pomoc. „23-ročný muž tak dostal šancu na ospravedlnenie a polepšenie. Ak by to vzdali pri poslednej krvavej stope na chodníku možno by celý prípad skončil tragicky,“ uzavrela polícia na facebooku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies