Matúš Šutaj Eštok sa má stať novým predsedom strany Hlas-SD

NETKY.SK • 24 Máj 2024, 14:02 • 2 min
Matúš Šutaj Eštok sa má stať novým predsedom strany Hlas-SD

BRATISLAVA - Predsedníctvo strany HLAS – sociálna demokracia dnes (24.5.) na návrh predsedu strany Petra Pellegriniho jednomyseľne odporučilo snemu zvoliť za nového predsedu súčasného generálneho manažéra strany Matúša Šutaja Eštoka. Strana o tom informovala na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Predsedníctvo strany HLAS – sociálna demokracia na návrh predsedu strany Petra Pellegriniho jednomyseľne odporučilo snemu zvoliť za nového predsedu súčasného generálneho manažéra strany Matúša Šutaja Eštoka.
 
Zároveň navrhne doplniť vedenie strany o piateho podpredsedu, za ktorého odporučilo člena predsedníctva Hlasu a ministra školstva Tomáša Druckera.
 
Oficiálne zvolený bude v prvý júnový deň, kedy sa bude konať snem v Košiciach.
 
Novozvolený prezident Peter Pellegrini, ktorý je stále aktuálnym predsedom Hlasu, sa ujme prezidentského úradu 15. júna. Na tento dátum je naplánovaná jeho inaugurácia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: Hlas – sociálna demokracia / FB, Foto: Matúš Šutaj Eštok / SME
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies