Krokodíl likvidoval domácich miláčikov. Nakoniec bol sám hlavným chodom

NETKY.SK • 13 Jún 2024, 08:45 • 2 min
Krokodíl likvidoval domácich miláčikov. Nakoniec bol sám hlavným chodom

SYDNEY - Krokodíl morský, ktorý útočil na obyvateľov odľahlej obce Bulla na severe Austrálie a požieral ich domácich miláčikov, sa nakoniec stal hlavným chodom hostiny miestnych obyvateľov. Správu priniesla AFP.

slovakia

left justify in out

Plaz dlhý 3,6 metra "prenasledoval deti a dospelých ukrytý vo vode a vrhal sa na nich," uvádza vyhlásenie polície austrálskeho Severného teritória. Do oblasti sa dostal počas záplav, ktoré oblasť zasiahli tento rok. "Krokodíl údajne zožral aj niekoľko psov patriacich miestnym obyvateľom," dodáva hlásenie.
 
Polícia po dohode so starešinami a vlastníkmi pôdy krokodíla napokon zastrelila.

Obrazok
Zdroj: ABC News (AU)

"Obyvatelia zorganizovali hostinu a krokodíla pripravili tradičným spôsobom," uviedla polícia. Seržant Andrew McBride pre austrálsku televíziu ABC uviedol, že poslúžil ako hlavná ingrediencia niekoľkých jedál.
 
"Myslím, že uvarili polievku z krokodílieho chvosta, skončil aj na grile a pár kúskov bolo zabalených do banánových listov a upečených v zemi. Bola to celkom veľká tradičná hostina," uvádza McBride.

Obrazok
Zdroj: The Times of India


twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ingrid Vrabcová
Zdroj: AFP, austrálska TV ABC, Ilustračné foto: Freepik
Netky
Silvester príde o
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies