Igor Gallo: Účasť aktívnych politikov v zábavnom formáte je na zváženie

NETKY.SK • 22 Január 2021, 15:05 • 2 min
Igor Gallo: Účasť aktívnych politikov v zábavnom formáte je na zváženie

BRATISLAVA - Gallo je presvedčený, že politická satira má vo verejnoprávnom priestore miesto, no vyžaduje si veľké majstrovstvo a cit, aby nedochádzalo k takýmto situáciami.

slovakia

left justify in out

Igor Gallo, predseda Rady Rozhlasu a televízie Slovenska, pre agentúru SITA uviedol, že účasť aktívnych politikov v zábavnom formáte je na zváženie, keďže bude mať „pachuť osobného PR“,  Reaguje tak na posledný odvysielaný diel komediálneho seriálu Pumpa, v ktorom účinkovala aj ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí). Jednou z vedľajších tém epizódy bola aj smrť bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Práve v súvislosti s tým mali podľa informácií Denníka N čeliť na sociálnej sieti vulgárnym či nenávistným odkazom herci seriálu Michal Kubovčík či Dano Heriban.

„Je namieste otázka zvážiť participáciu aktívnych politikov na takomto formáte, pretože nech to bude spracované akokoľvek, tak vždy to bude mať pachuť osobného PR s ambíciou ospravedlnenia prešľapov, či zle odkomunikovaných rozhodnutí veľmi zjednodušeným spôsobom. Tak na mňa zapôsobilo aj posledné vydanie Pumpy,“ podotkol Gallo s tým, že ide iba o jeho osobný názor. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies