Zomrela autorka detektívok Michelle McNamara

NETKY.SK • 23 Apríl 2016, 17:50 • 2 min
Zomrela autorka detektívok Michelle McNamara

BRATISLAVA - Vo veku 46 rokov zomrela americká autorka detektívok Michelle McNamara. Manželka známeho stand-up komika a herca Pattona Oswalta skonala vo svojom dome v Los Angeles. Smutnú správu potvrdil aj Oswaltov hovorca.

slovakia

left justify in out

Podľa slov Kevina McLaughlina z Main Stage Public Relations spisovateľka naposledy vydýchla v spánku vo štvrtok večer. Dôvod jej smrti neuviedol, no dodal, že nečakaný odchod McNamary bol úplným šokom pre jej rodinu a priateľov, ktorí ju vrúcne milovali.

 

Michelle Eileen McNamara sa narodila v roku 1969 v americkom štáte Illinois. Študovala na Univerzite Notre Dame, no magisterský titul v odbore tvorivého písania získala na Minnesotskej univerzite. Preslávila sa založením webovej stránky True Crime Diary. "Chcela som sa viac zapojiť do prípadov, ktoré podnietili moju zvedavosť," vyjadrila sa o webstránke v roku 2007. Pozornosť na nej venovala najmä menej známym kriminálnym prípadom, ktoré chcela priblížiť verejnosti. Za Oswalta, známeho vďaka účinkovaniu v televíznom seriáli Agenti S.H.I.E.L.D (2013) či komédii Starsky a Hutch (2014), sa vydala v roku 2005. Zanechala po sebe 7-ročnú dcéru Alice.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies