SPACE JAM sa vracia! Najväčšia basketbalová hviezda súčasnosti bude bojovať po boku zajka Bugsa či káčera Duffyho

NETKY.SK • 16 Júl 2021, 19:02 • 2 min
SPACE JAM sa vracia! Najväčšia basketbalová hviezda súčasnosti bude bojovať po boku zajka Bugsa či káčera Duffyho

Pokiaľ ste milovníkmi basketbalu a kreslených postavičiek Looney Tunes, tento film je presne to, čo potrebujete. Okrem iného sa môže pripomenúť aj jeho predchodca z roku 1996.

slovakia

left justify in out

Áno, presne vtedy vznikol v spolupráci Warner Bross. PicturesMichaela Jordana prvý film, ktorý spájal náš svet, so svetom Looney Tunes. Od tej doby prešlo už ale takmer 30 rokov a preto sa v Hollywoode rozhodli spraviť akýsi remake.

 

img

 

Ako vtedy, tak aj teraz bude hlavným hrdinom najväčšia basketbalová hviezda súčasnosti. LeBron James udivuje svojou hrou celý svet od jeho príchodu na basketbalové palubovky NBA. Podarilo sa mu vyhrať tituly so všetkými tímami, v ktorých kedy pôsobil (Miami Heat 2011, 2012, Cleveland Cavaliers 2016 aj so súčasným Los Angeles Lakers 2020).

 

 

Niet pochýb, že je to vodca a ikona celej ligy. Tvorcovia Malcom D. Lee, Ryan CooglerMaverick Carter sa preto nemuseli dlho rozhodovať, koho vybrať do svojho filmu.

 

Pokiaľ sa tu ešte nájdu pamätníci prvého výtvoru Space Jam, upozorňujeme, že nepôjde len o kreslený príbeh a pohľad z "nášho skutočného" sveta. Efekty prešli za ten čas mnohými zmenami a vylepšeniami, preto sa tu objaví aj iná dimenzia. Samotný príbeh sa odohráva okolo LeBrona , ktorý sa pokúsi zachrániť svojho syna. Bude však musieť vyhrať basketbalový zápas proti "Goon Squad". Tento basketbalový tím sa však bude zdať na prvý pohľad neporaziteľný.

 

V novom Space Jam budú podobne ako v tom z roku 1996 "záporáci" predstavovať iných úspešných hráčov a tentoraz aj hráčky. To bude zmena, pretože "Monstars" prezentovali len muži. 

 

img

 

V nasledujúcom videu budú názorne predstavení noví "záporáci" a my prezradíme len toľko, o ktoré basketbalové hviezdy pôjde. Za NBA sa predstavia Damian Lilliard, Klay Thompson, Anthony Davis a WNBA NNeka Ogwunmike a Diana Taurasi. Milovníci basketbalu už určite vedia o koho ide.

 

 

Prvý film mal koncom 90. rokov veľký ohlas. Svet sa zmenil, ale uvidíme, či si ľudia ešte vedia vychutnať klasiku prepojenú so športom. Space Jam: Nová legenda už na vás čaká aj v našich kinách a so slovenským dabingom, aby si ho vedeli vychutnať aj tí najmenší.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona