Žena sa zamilovala do lietadla. Najradšej mu oblizuje krídlo

NETKY.SK • 10 Marec 2022, 15:56 • 2 min
Žena sa zamilovala do lietadla. Najradšej mu oblizuje krídlo

Na to, aby sa cítila v šťastnom partnerstve, nepotrebuje partnera. Tvrdí to Nemka Michele Kobke, ktorá sa zamilovala do lietadla typu Boeing 737-800.

slovakia

left justify in out

Je to viac ako len vášeň pre toto lietadlo, je to skutočná láska a keď ho vidí vzlietať do zeme, zmäknú jej kolená. Ide o objektofíliu, ktorá jej prináša skutočné blaho. Michele Kobke je už nejaký čas zamilovaná do lietadla s názvom Schatz.  

 

img

 

Je to jednoducho vzťah na diaľku, pretože Schatz stále lieta na veľmi vzdialené miesta, ale podľa Mirror sa Michele uspokojí aj s tým, že si repliku lietadla vezme každý večer do postele. Verí, že jeden deň vzdialenosť medzi nimi úplne zmizne a budú sa môcť zobrať. „Schatz je moja skutočná pravá láska. A je to ten najkrajší vzťah, aký si môžete predstaviť,” tvrdí Michele.  

 

Pre Michele to v Berlíne na letisku Berlin Tegel v roku 2014 bola láska na prvý pohľad. Lietanie milovala, hoci prvý let absolvovala len v roku 2013.

 

„Naposledy som mala vzťah s mužom v roku 2011, ale tam nebola žiadna láska. V roku 2013 som prvý raz letela a zamilovala som sa do lietadiel. 11. marca 2014 som bola na letisku Tegel a tam som sa do 737-800 zaľúbila." 

 

img
 

Napriek vzdialenosti je vzťah fyzický. Michele hovorí, že miluje Schadztove krídlo a jeho povrch. „Moja láska nie je ľahká, lebo sa s ním stretnem, iba keď letím. Nemáme veľa spoločného času, aby sme si mohli vychutnávať vzájomnú spoločnosť.” Aby sa Michele necítila osamelá, spí s modelom lietadla, ktorý má 1,6 metra.  

 

img

 

„Rodina reagovala na môj vzťah celkom príjemne, prijala ho. Samozrejme, že mi veľa ľudí hovorí, aby som šla na terapiu a že som chorá, ale ja som nikdy nebola taká šťastná. Spím s mojou láskou, či už s modelom alebo s reálnymi komponentami. Intimita je súčasťou nášho vzťahu. Chcem sa za moju lásku vydať a žiť s ním v hangári. Je to síce zvláštny druh lásky, ale nikomu neubližuje.”  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies