Manžel Nancy Pelosiovej bol odsúdený!

NETKY.SK • 23 August 2022, 20:09 • 2 min
Manžel Nancy Pelosiovej bol odsúdený!

NAPA - Manžel Nancy Pelosiovej, Paul, spoznal svoj trest za šoférovanie pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Pelosi spôsobil pod vplyvom alkoholu dopravnú nehodu ešte koncom mája. Osemdesiatnik Paul Pelosi sa vracal z večierku, za volant svojho Porsche si sadol opitý a napriek tomu, že to mal domov kúsok, havaroval a popritom, ako sa snažil vyhnúť inému vozidlu, ktoré išlo na rozdiel od Pelosiho podľa predpisov, zdemoloval pri ceste stojaci plot i dopravnú značku. Polícia ho zatkla a odviedla do vyšetrovacej väzby. Sudca stanovil kauciu za prepustenie vo výške 5 000 dolárov. Tú zaplatil a prepustili ho.

 

img

Manžel Nancy Pelosi - Paul Pelosi

 

Jeho manželka, predsedníčka amerického Kongresu, ktorá je na Slovensku známa najmä kvôli jej pracovným cestám na Taiwan, čo spôsobilo napätie medzi Čínou a Amerikou, bola v tom čase na Rhode Island.

 

Predsedníčka sa nebude vyjadrovať k tejto súkromnej záležitosti, ktorá sa stala, keď bola na východnom pobreží," uviedla jej kancelária. Podľa Daily Mail, ktorý získali správu zo zatknutia Pelosiho, sa zistilo, že bol obvinený z dvoch prečinov. Jedným z nich bolo šoférovanie pod vplyvom a druhým samotný alkohol. 

 

img

Miesto nehody

 

Paul Pelosi dnes dostal trojročnú podmienku a tiež musí stráviť päť dní vo väzení. Trest bol nízky aj vďaka tomu, že druhý vodič, rovnako ako samotný Paul, neutrpel žiadne vážne zranenia. Policajti, ktorí boli na mieste nehody, tvrdia, že len vďaka šťastiu. Pelosi sa po nehode motal zo strany na stranu a alkohol z neho bolo podľa polície cítiť na kilometre. 

 

Z domova: Zuzana Čaputová vyzvala Putina, aby vrátil Krym



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies