V Seredi sa konal už 6. ročník akcie Beh nádeje

NETKY.SK • 18 September 2019, 12:00 • 2 min
V Seredi sa konal už 6. ročník akcie Beh nádeje

SEREĎ – Občianske združenie POMOCNÍČEK vzniklo v roku 2012 s víziou pomáhať tým najzraniteľnejším - deťom, ktoré nemali to šťastie narodiť sa zdravé. Už sedem rokov bez prestávky pracujú tvorcovia jeho myšlienky na tom, aby mali všetky detičky v okolí možnosť na lepší život.

slovakia

left justify in out

Ako sa hovorí, "dobré veci sa dejú dobrým ľuďom". Nie vždy je to tak. Niekedy aj tým dobrým treba poskytnúť pomocnú ruku. Občianske združenie POMOCNÍČEK preto každý rok usporadúva kultúrne ale aj športové akcie, na ktorých sa snaží posunúť myšlienku pomoci ešte ďalej. Minulovíkendová sobota bola práve takýmto dňom.

 

img

 

Beh nádeje sa uskutočnil v Seredi už po šiestykrát. Je úžasné sledovať ľudí ako sa dokážu spojiť pre dobro iných. Motto behu znelo jednoducho – "Behať a pomáhať", a tak ľuďom neostalo nič iné ako bežať. Tentokrát to išlo, ale akosi jednoduchšie, pretože sa bežalo pre dobrú vec. Bežci, či už malí alebo veľkí, bežali s vášňou a vierou, že pomôžu tým, ktorí to naozaj potrebujú.

 

Program akcie bol pestrý. Počas dopoludia bežali deti, mládež ale aj dospelí. Samozrejme každá kategória bežala iný úsek. Víťazmi boli nakoniec všetci. Rozdávali sa diplomy, medaile a odmenou pre každého bola porcia dobrého kotlíkového gulášu.

 

img

 

Každý rok sa organizátori snažia program niečím spestriť. Tento ročník obohatila jóga a prednáška o včelách. Celá akcia sa konala v prírode, čo podčiarklo celý program akcie.

Okrem programu bolo toto podujatie oproti ostatným rokom iné aj v tom, že výťažok z peňazí, ktoré sa zbierali počas celého dňa, bol venovaný trom konkrétnym rodinám. Podujatie "Beh nádeje prostredníctvom iných" pomohlo opäť tým, ktorí to naozaj potrebovali.

 

Prežite s POMOCNÍČKOM Beh nádeje

 

 

Každý má možnosť voľby, a každý môže pomáhať. Ako hovorí vo videu riaditeľka združenia Michaela Miškolciová pomôcť môžete venovaním 2% z daní alebo finančnou čiastkou na účet združenia POMOCNÍČEK. Ak sa rozhodnete podporiť toto občianske združenie, peniaze pomôžu tým, ktorí to naozaj potrebujú.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies