Vyhlásili súťaž o návrh loga k sčítaniu obyvateľov v roku 2021

NETKY.SK • 4 Júl 2019, 16:58 • 2 min
Vyhlásili súťaž o návrh loga k sčítaniu obyvateľov v roku 2021

BRATISLAVA - Štatistický úrad (ŠÚ) SR vyhlásil súťaž o návrh loga k sčítaniu obyvateľov, domov a bytov v roku 2021. Logo má pozostávať z dvoch častí – grafického symbolu a nápisu, pričom oba prvky by sa mali dať používať aj samostatne, uvádza ŠÚ na svojej webovej stránke.

slovakia

left justify in out

Logo by malo byť ľahko zapamätateľné, nezameniteľné s inými logami a dobre čitateľné pri spracovaní rôznymi technológiami a v rôznych veľkostiach. Okrem toho má zrozumiteľne vystihovať tému a prínosy sčítania. Malo by tiež motivovať obyvateľov a obce k účasti na sčítaní.

 

„Súťaž je adresovaná jednotlivcom, kreatívnym tímom, grafickým štúdiám či firmám. Logo sa bude používať v internej a externej komunikácii počas celého projektu. Veríme, že pomôže zrozumiteľnosti aj úspešnosti projektu,“ uviedla generálna riaditeľka sekcie sociálnych štatistík a demografie ŠÚ SR Ľudmila Ivančíková.

 

img

 

V prvom kole bude vybraných päť návrhov, z ktorých v druhom kole vyberie víťaza odborná porota. Tú budú tvoriť odborníci v oblasti dizajnu a zamestnanci ŠÚ. Návrhy, ktoré sa dostanú do užšieho výberu, a víťazný návrh budú finančne odmenené. Súťažné práce treba poslať na adresu ŠÚ do 15. júla 2019.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies