Liverpool bude bojovať o anglický titul aj s Mohamedom Salahom

NETKY.SK • 10 Máj 2019, 15:48 • 2 min
Liverpool bude bojovať o anglický titul aj s Mohamedom Salahom

LIVERPOOL - Počas minulotýždňového zápasu anglickej Premiere League medzi Newcastle United a FC Liverpool prišlo k nepríjemnej zrážke medzi slovenským gólmanom Martinom Dúbravkom vo farbách Newcastle a kanonierom z Anfield Road Mohamedom Salahom. Fanúšikovia Liverpoolu sa s hrôzou pozerali, ako ich miláčika odnášajú z ihriska za pomoci nosidiel.

slovakia

left justify in out

Egyptský útočník utrpel pri strete otras mozgu. Dokonca chýbal trénerovi Kloppovi aj v odvetnom zápase na domácom trávniku proti FC Barcelona. Liverpool však tento zápas zvládol famózne aj bez svojho ostrostrelca. Tréner Klopp sa však môže tešiť po stredajšom postupe do finále Ligy majstrov ešte viac. Salah mu bude k dispozícii aj pri záverečnom zápase sezóny anglickej ligy. 

 

"Mo vyzerá dobre, užil si oslavy postupu do finále LM a už predvčerom s nami trénoval," citovala Kloppa agentúra DPA. Liverpool uzavrie ligový ročník v nedeľu doma proti Wolverhamptonu, keď živí teoretickú nádej na zisk titulu. Podarí sa mu to len v prípade ak bude naplno bodovať a Manchester City prehrá v Brightone.

 

img

 

Do zápasu určite nezasiahne ďalší útočník "The Reds" Roberto Firmino. Tréner Liverpoolu je však optimista v prípade jeho účasti vo finále Ligy majstrov proti Tottenhamu (1. júna). "Bobby v nedeľu nenastúpi, ale do finále LM bude dosť času a zrejme to bude stačiť."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bobby Firmino (@roberto_firmino),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies