Vo viedenskom nevestinci to vyriešili! Po vakcinácii dostanú muži sexuálnu službu zdarma

NETKY.SK • 14 November 2021, 17:03 • 2 min
Vo viedenskom nevestinci to vyriešili! Po vakcinácii dostanú muži sexuálnu službu zdarma

VIEDEŇ – Verejný dom sa takýmto spôsobom rozhodol propagovať očkovanie proti ochoreniu Covid-19. Sexi zdravotníčky klientov zaočkujú a potom si môžu užívať zábavu zdarma!

slovakia

left justify in out

V reakcii na rýchlo sa šíriaci koronavírus prišiel viedenský nevestinec Fun Palast so štedrou ponukou, ktorú ocenia najmä muži. Ak sa prídu nechať zaočkovať, bezplatne získajú poukážku na 30-minútové posedenie v saunovom klube so ženou v sexi úbore zdravotnej sestričky. Jedinou podmienkou je nechať sa zaočkovať proti ochoreniu Covid-19. Informoval o tom portál idnes.cz.

 

 

img

 

Miera zaočkovanosti sa v Rakúsku pohybuje na úrovni 64 percent, čím sa, podobne ako Slovensko, radí medzi krajiny s najnižšou dôverou vo vakcíny. Vláda z tohto dôvodu zavádza prísne opatrenia pre antivaxerov či kontroly pri cestovaní medzi jednotlivými regiónmi.

 

Aktuálne už nie je možné využívať služby či nakupovať v obchodných centrách nezaočkovaným s negatívnym testom. Pri vstupe do reštaurácií, na kultúrne a športové podujatia bude nevyhnutné preukázať sa dokladom o očkovaní alebo prekonaní ochorenia Covid-19.

 

img

 

K podpore očkovacej kampane sa najnovšie rozhodol prispieť aj verejný dom v centre Viedne. Muži alebo ženy, ktoré využijú túto jedinečnú možnosť nechať sa zaočkovať od zdravotnej sestričky v sexi oblečku, si môžu užiť trochu zábavy so zamestnankyňami nevestinca.

 

Ako uviedol majiteľ zariadenia Fun Palast, ich cieľom je zvýšiť zaočkovanosť a zároveň prilákať viac klientov, ktorých im v čase pandémie rapídne ubudlo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies