Víťazkami najvyššej ženskej súťaže hráčky Slovana Bratislava

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 11:02 • 2 min
Víťazkami najvyššej ženskej súťaže hráčky Slovana Bratislava

BRATISLAVA - Futbalistky ŠK Slovan Bratislava získali po piatich rokoch titul majsteriek Slovenska v prvoligovej súťaži. V poradí jedenásty titul si zabezpečili bezgólovou remízou s Partizánom Bardejov v záverečnom kole sezóny.

slovakia

left justify in out

Slovanistky dominovali počas celého priebehu ročníka, z celkovo 16 zápasov stratili body len s Bardejovom, ktorý pripravil majstrovi jedinú prehru a remízu v sezóne. "Sezóna bola ťažká pre tím aj preto, že sa v polovici sezóny zmenilo obsadenie postu trénera. Myslím si, že dievčatá ligu zvládli, herne i psychicky, zaslúžene sa radujeme z titulu. Naša najväčšia sila bola v kolektíve, dievčatá si pomáhajú v súkromí, aj na tréningoch," povedal pre webstránku Slovenského futbalového zväzu (SFZ) tréner Slovana Martin Masaryk.

 

Na druhom mieste skončili so sedembodovou stratou hráčky Bardejova, tretie miesto obsadil FC Union Nové Zámky. "O titul sme prišli domácou remízou s Nitrou a prehrou so Žilinou. Ušli nám body a už sa s tým nič nedalo urobiť," vyjadrila sa útočníčka Bardejova Martina Šurnovská.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies