Alec Baldwin sa za zabitie kameramanky možno nevyhne trestnému stíhaniu

NETKY.SK • 27 Október 2021, 19:53 • 2 min
Alec Baldwin sa za zabitie kameramanky možno nevyhne trestnému stíhaniu

LOS ANGELES - K tragickej nehode došlo pri natáčaní, keď kameranka Baldwina vyzvala, aby strieľal priamo na kameru. Snaha natočiť autentické zábery sa jej stala osudnou.

slovakia

left justify in out

Trestné stíhanie amerického herca Aleca Baldwina, ktorý zastrelil kameramanku a zranil režiséra pri natáčaní svojho najnovšieho filmu, nie je v tejto chvíli vylúčené. Uviedla to v stredu prokurátorka, ktorú citovala agentúra AFP.

 

 

img

 

“Očividne (Baldwin) je osobou, ktorá vystrelila zo zbrane," uviedla v stredu prokurátorka Mary Carmacková-Altwiesová. "V tejto chvíli sú na stole všetky možnosti," dodala.

 

K tragédii došlo vo štvrtok minulý týždeň v americkom štáte Nové Mexiko pri natáčaní westernu s názvom Rust, v ktorom Baldwin stvárňuje hlavnú úlohu.

 

Súvisiaci článok: Po Baldwinovej nehode so zbraňou vznikla petícia za zákaz ostrých strelných zbraní pri nakrúcaní filmov

 

Halyna Hutchinsová a Joel Souza "boli postrelení, keď zo zbrane vystrelil Alec Baldwin", uviedol šerif okresu Santa Fe. Zbraň slúžila ako rekvizita.

 

img

 

Postrelenú 42-ročnú kameramanku s ukrajinskými koreňmi previezli vrtuľníkom do nemocnice, kde napokon zraneniam podľahla. Režiséra so zraneniami previezla sanitka do inej nemocnice. Neskôr ho z nej prepustili.

 

Prečítajte si tiež: Vyšetrovanie zastrelenej kameramanky prinieslo smutné zistenia. Zlyhali všetci!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies