Kemp Washingtonu Capitals zatiaľ bez Cháru, no s dvomi Slovákmi

NETKY.SK • 4 Január 2021, 12:18 • 2 min
Kemp Washingtonu Capitals zatiaľ bez Cháru, no s dvomi Slovákmi

USA - Washington Capitals by mal byť tým klubom, ktorý v novej sezóne zámorskej hokejovej NHL bude mať vo svojom kádri najviac Slovákov.

slovakia

left justify in out

Traja Slováci 

Otvorený tréningový kemp Capitals obsahuje mená 24 útočníkov, 12 obrancov a 5 brankárov a na štartovnej súpiske figurujú aj útočník Richard Pánik, obranca Martin Fehérváry a čerstvá posila, stále aktívna 43-ročná hokejová legenda, najstarší hrajúci hráč NHL Zdeno Chára. Ten však zatiaľ chýbal v tréningovom centre MedStar Capitals Iceplex.

 


"Chára ešte nebol osobne prítomný na prvom stretnutí tímu a to z dôvodu povinnej karantény. O niekoľko dní by sa mal pridať," informuje web fanúšikov Capitals rmnb.com.

 

Víťazi Stanley Cupu vedľa seba 
Rovnaký zdroj priniesol fotografiu zo šatne mužstva, kde už má Chára pridelené svoje miesto vedľa iného obrancu - 30-ročného Kanaďana Justina Schultza.

 

img

 

Kým dvojnásobný šampión Stanley Cupu s Pittsburghom Schultz bude mať na drese číslo 2, Chára, ktorý už držal Stanleyho pohár nad hlavou ako kapitán Bostonu Bruins, sa predstaví v novom drese s tradičnou tridsaťtrojkou.

 

"Schultz bude v šatni sedieť vedľa najvyššieho hráča súťaže Cháru. Z toho vyplýva, že nebude mať veľa priestoru na prezliekanie sa," vtipne komentoval klubový zdroj Capitals.

 

 

Kemp Capitals 
Na prvom stretnutí hokejisti Washingtonu absolvovali iba medicínske testy. Na ľade MedStar Capitals Iceplex sa zverenci Petera Lavioletta prvýkrát predstavia v pondelok 4. januára. K dispozícii majú dve klziská s rozmermi ľadových plôch NHL, kde sa predstavia hráči rozdelení do dvoch skupín.

 

img

 

Tréningový kemp Capitals potrvá desať dní. Základnú časť sezóny začnú hokejisti Washingtonu 14. januára na ľade nadupaného Buffala Sabres v KeyBank Center s novou hviezdou vo svojom kádri, útočníkom Taylorom Hallom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona