Vitajte v Streleckom Areáli Zohor, jedinečné miesto pre Váš strelecký zážitok, ktoré sa nachádza len kúsok od Bratislavy

NETKY.SK • 27 Február 2024, 11:31 • 2 min
Vitajte v Streleckom Areáli Zohor, jedinečné miesto pre Váš strelecký zážitok, ktoré sa nachádza len kúsok od Bratislavy

V srdci malebného Zohora sa nachádza areál pre milovníkov streľby a dobrodruhov - Strelnica Zohor. Táto unikátna strelnica ponúka nielen možnosť trénovať streľbu z rôznych druhov zbraní, ale aj širokú škálu kurzov.

slovakia

left justify in out

Strelnica Zohor sa môže pochváliť modernými zariadeniami a skúsenými inštruktormi, ktorí vám pomôžu zdokonaliť vašu streľbu bezpečným a efektívnym spôsobom. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník, pokročilý alebo len radi trávite voľný čas aktívnym spôsobom, tu nájdete niečo pre seba.

Pre tých, ktorí si chcú vyskúšať streľbu z rôznych typov zbraní, Strelnica Zohor ponúka široký výber. Napríklad pištoľ, pušku, brokovnicu, samopal, luky, kuše, perkusné zbrane a iné po konzultácii (paintball, airsoft).  Inštruktori vám radi poradia s výberom zbraní a poskytnú vám odborné rady a pokyny pre bezpečnú a presnú streľbu.

Strelnica Zohor je nielen miestom na tréning streľby, ale aj miestom, kde sa môžete stretávať s rovnako nadšenými jednotlivcami a zdieľať svoju vášeň pre streľbu a dobrodružstvo. Je to miesto, kde sa môžete stať súčasťou komunity ľudí, ktorí sa radi stretávajú, zdieľajú skúsenosti a spoločne objavujú radosť zo streľby a dobrodružstva.

Ak hľadáte miesto, kde môžete trénovať svoje strelecké zručnosti, Strelnica Zohor je to pravé miesto pre vás. Príďte a objavte svet streľby a dobrodružstva v jednom mieste!     



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lenka Kiss
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies