Všetci o nej hovoria ako o chodiacom zázraku

NETKY.SK • 12 Január 2021, 07:39 • 2 min
Všetci o nej hovoria ako o chodiacom zázraku

S Rebeccou Taylorovou sa osud veru nemaznal.

slovakia

left justify in out

Nemala to ani zamak ľahké, nebolo jej dopriate trápiť sa rovnakou starosťou, aká je typická pre mládež.
 

Tisíc dní
Neoslávila ešte ani trináste narodeniny a už bola nútená podstúpiť bezmála päťdesiatpäť zákrokov. Nemocnica pre ňu predstavovala chlieb jej každodenný, za jej múrmi strávila

približne tisíc dní.

 

img

 

Nielenže to bolo obdobie neznesiteľné pre ňu ako trpiacu, ale odvahu si situácia žiadala aj od rodičov.

 

Jej matka Christin o vtedajšom stave rozpráva s uvedomením si, že zatiaľ čo väčšina rodín drží v slovnej zásobe všeobecné výrazy, tá ich si uchováva terminológiu prirodzenú pre chirurga.
 

Možnosť príhody
Christin si o útrapách písala i blog, v rámci neho uviedla:
"V uplynulom týždni sa novou nášľapnou mínou stali
slová možnosť mozgovej príhody".
Slová, ktoré som
z úst viacerých lekárov počula desiatky ráz. Znova a znova a znova mi napĺňali myseľ a pohlcovali myšlienky. Bolo to emocionálne vyčerpávajúce.

 

img


Kazateľ, ktorý sa jej prihováral každú nedeľu v cirkvi, začal viesť sériu vyučovaní na tému starosť. Vychádzal v nej z pasáže v Biblii, ktorá povzbudzuje veriaceho k čo najmenšiemu strachu a k čo najväčšej dôvere Bohu. Christin si neustále opakovala časť textu, ktorá rozoznáva, aký druh myšlienok je pre myseľ zdravý a aký, naopak, nebezpečný.

 

Chodiaci zázrak
Spísala si teda zoznam a samu seba utešovala. A výsledok?
"Tak som myslela na tieto veci. Postupne sa stalo to, že mi slová mozgová príhoda" prestali zo života vysávať radosť, stratili moc vyvolať vo mne úzkosť.

 

A keď som rozjímala o požehnaní, ktoré zažívam PRÁVE TERAZ, "Boží pokoj, ktorý prevyšuje každú chápavosť, uchránil moje srdce a myseľ v Kristovi Ježišovi. Skutočný a nečakaný zázrak," priznáva Christin.

 

img

 

K už spomenutému sa navyše pridala i skutočnosť, že kým Rebeccin život visel nedávno na vlásku, v súčasnosti je medicínou označovaná za chodiaci zázrak. Pribrala 15 kilogramov, a keď sa priblížil dátum jej narodenín, dostala najkrajší a najviac očakávaný dar v podobe zdravia.

 

"V tých ťažkých okamihoch som sa naučila dôverovať Bohu, ktorý mi uprostred nepredstaviteľnej bolesti dal nepredstaviteľnú silu," s dojatím hovorí Christin, ktorá zároveň opisuje, že dcérino zotavenie sleduje len s nemým úžasom a s vďakou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies