VIDEO Sociálna sieť v priamom prenose

NETKY.SK • 15 Február 2015, 08:35 • 2 min
VIDEO Sociálna sieť v priamom prenose

BRATISLAVA - Sociálna sieť je webová stránka určená na nadväzovanie a udržiavanie kontaktov medzi ľuďmi. Je asi už len málo ľudí, ktorý by nemali založené konto na takejto sieti.

slovakia

left justify in out

Môžete sa na nej skontaktovať s ľuďmi, ktorý sú od vás ďaleko. Pridávať fotky alebo statusy o svojich náladách alebo o tom čo sa vám podarilo, ale aj pozorovať z diaľky život svojich kamarátov a blízkych.

 

Dnes je už internet súčasťou každej rodiny a možno práve vďaka nemu už nezabúdame kedy majú členovia rodiny narodeniny, pretože sa nám to hneď po prihlásení do siete zobrazí na obrazovke.

 

Ale čo keby sme sa chovali rovnako v reálnom živote ako na internete? Žena menom Jena Kingsley sa vydala do ulíc, aby vyskúšala, či koncept sociálnych sietí môže fungovať aj v reálnom živote.

 

V uliciach New Yorku sa náhodne vybrala za okoloidúcimi, ktorým po chvíli iba povie „Sledujem ťa. Iba ti to oznamujem, nemusíš urobiť nič, chcela som iba, aby si to vedel a užíval si to!“ V inom prípade zase príde k cudziemu človeku, ktorého šťuchne a spýta sa ho, či by ju chcel šťuchnúť späť, presne tak, ako to funguje na Facebooku.

 

Za inými okoloidúcimi zase prišla a spýtala sa či si ju nechcú pridať medzi priateľov.

 

Mnohí ľudia boli jej správaním prekvapení. Preto sa Jena pýta prečo je normálne ak sa tak chováme na Facebooku alebo Twiteri ale v reálnom živote je to považované už za bláznovstvo?

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies