Japonský zábavný park predstaví monštruóznu atrakciu, ktorá nemá obdobu

NETKY.SK • 7 November 2019, 13:42 • 2 min
Japonský zábavný park predstaví monštruóznu atrakciu, ktorá nemá obdobu

Do útrob Godzilly sa budú môcť vydať návštevníci japonského zábavného parku Nijigen no Mori. Budúci rok sa v ňom otvorí atrakcia, ktorá slávne monštrum predstaví rovnako rozmerné, ako ho poznajú diváci z filmu. Park tak bude prvým miestom na svete, ktorý sa bude môcť niečím takým pochváliť, napísal server CNN.

slovakia

left justify in out

Atrakcia nazvaná Godzilla Interception Operation ponúkne hneď niekoľko aktivít. Okrem iného to bude zipline dráha, po ktorej sa budú môcť ľudia vydať priamo do hrtanu obrieho monštra, potom tiež strieľajúca hra.

 

Podľa parku pôjde o "misie", pri ktorých budú mať návštevníci za úlohu Godzilla zajať alebo zneškodniť. U atrakcia nebude chýbať obchod s tematickými suvenírmi. Čo sa týka rozmerov, jašter má byť vysoký 20 metrov, široký 25 a dlhý 55.

 

 

Umiestnenie netvory tiež nie je náhodné. Park sa totiž nachádza na ostrove Awaji. "Godzilla sa mala prvýkrát objaviť v priebehu obdobia Meidži, kedy na ostrov Awaji udrel tajfún. Vynorila sa z vĺn a pri prechádzaní ostrova spôsobila veľké škody," je uvedené na webových stránkach. Ako domov najstrašnejšieho obrieho jaštera láka park tiež na ďalšie tematické atrakcie, či už dráhy alebo výstavy.

 

Godzilla bola vo filme prvýkrát predstavená v roku 1954, od tej doby bol natočený nespočet remakov založených však na rovnakej premise, teda na postave monštrá, ktoré ničia celé mestá. V Japonsku je tento charakter aj desiatky rokov po svojom vzniku stále veľmi populárne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies