Média zavádzali o tom, že Rytmusova partnerka je tehotná

NETKY.SK • 19 Február 2021, 15:21 • 2 min
Média zavádzali o tom, že Rytmusova partnerka je tehotná

BRATISLAVA - Toľko závažných a nevyriešených vecí sa deje v našej krajine, a oni bláznia ľudí detskými o*****i, tvrdí známy rapper na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

"Tehotná?! Moderátorka Jasmina Alagič má čakať druhé dieťa s Rytmusom!". Takto znel titulok článku Nový čas, ktorý informoval o tom, že rapper Patrik Vrbovský a moderátorka Jasmina Alagič by po ich synovi Sanelovi mali čakať aj ďalší prírastok.

 

Člen skupiny Kontrafakt, v ktorej pôsobí s rapperom Egom a producentom Anysom, na svojej sociálnej sieti Instagram ohlásil, že ide o klamstvo. "Iba sa zamýšlam nad tým, že keď dokážu takto klamať, ako musia klamať v citlivých kauzách, ktoré vyštvali slovensko do ulíc," uvádza k tomu, že média aj napriek aktu lnej situácii majú čas zisťovať si citlivé informácie o jeho živote, rovnako tak ako o živote jeho partnerky Jasminy, alebo syna Sanela.

 

img

 

"Bulvárne médiá sa najčastejšie dostávajú k podobným informáciám vďaka prepojeniu na súkromné gynekologické kliniky, prípadne poisťovne. Keďže ide o súkromné informácie chránené tajomstvom, novinári ich nevedia verifikovať a často tak vystrelia do prázdna," uviedol portál Refresher.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona