Valášek odchádza z vládnej koalície, ako problém vidí nákup neregistrovanej vakcíny Sputnik V

NETKY.SK • 1 Marec 2021, 20:54 • 2 min
Valášek odchádza z vládnej koalície, ako problém vidí nákup neregistrovanej vakcíny Sputnik V

BRATISLAVA - Poslanec Tomáš Valášek (Za ľudí) vystúpil z vládnej koalície a vzdal sa aj postu predsedu Výboru Národnej rady SR pre európske záležitosti. Informoval o tom vo svojom profile na sociálnej sieti.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Svoje rozhodnutie odôvodňuje aj nákupom ruskej vakcíny Sputnik V, ktorá nie je registrovaná Európskou agentúrou pre lieky. O nákupe vakcíny dnes informoval premiér Igor Matovič a minister zdravotníctva Marek Krajčí (obaja OĽaNO).

 

Tajomné lietadlo, o ktorom média informovali, na Slovensko priviezlo vakcíny Sputnik V


"Tajné vojenské lety. Neoverené ruské vakcíny. Záhadný sprostredkovateľ blízky Vladimírovi Putinovi. Sem sa dopracoval predseda vlády Slovenskej republiky rok po voľbách. Tie viedli k vzniku vlády, ktorá mala po rokoch Ficovho a Dankovho koketovania s extrémami európskej politiky navrátiť túto krajinu medzi normálne, rešpektované krajiny Západu," napísal Valášek.

 


Poslanec vysvetľuje, že už dlhšie má "zásadný problém" s tým, ako bojuje Slovensko s pandémiou koronavírusu. "Ľudia umierajú a strácajú dôveru, že vláda vie, čo robí, a že ich vie vyviesť z tejto krízy. Preto som otvorene povedal, že minister zdravotníctva by mal odísť a jeho miesto by mal prebrať profesionál," pokračoval s tým, že namiesto vyvodenia zodpovednosti a nápravy sa premiér uprel na zháňanie neoverenej ruskej vakcíny. 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies