VIDEO: Hrôza na koncerte. Známa speváčka spadla z pódia

NETKY.SK • 20 Október 2019, 08:52 • 2 min
VIDEO: Hrôza na koncerte. Známa speváčka spadla z pódia

BRATISLAVA - Americká speváčka Lady Gaga spadla z pódia, keď počas svojho posledného koncertu v Las Vegas tancovala s fanúšikom. Speváčka pozvala fanúšika na pódium, keď ju však zdvihol, stratil rovnováhu a obaja spadli medzi obecenstvo.

slovakia

left justify in out

O malú chvíľu už bola Lady Gaga s nešťastníkom späť a povedala mu: „Musíš mi sľúbiť, že pre to nebudeš smutný, ano?“ „Sľubujem,“ odpovedal jej priaznivec, ktorého meno bolo Jack. Viacerí účastníci koncertu zverejnili ich pád na sociálnych sieťach. Lady Gaga všetkých uistila, že neutrpela žiadne zranenia.

 

 

Stefani Joanne Angelina Germanotta známa pod umeleckým menom Lady Gaga, je americká speváčka, skladateľka a herečka. Najskôr vystupovala v divadle a počas strednej školy účinkovala vo viacerých divadelných hrách. Študovala na Tisch School of the Arts, fakulte NYU, ale odišla, aby sa mohla venovať hudobnej kariére. Po tom, čo opustila rockovú kapelu z Lower East Side a odstúpila od kontraktu s vydavateľstvom Def Jam Recordings, začala pracovať ako skladateľka pre nahrávaciu spoločnosť Sony/ATV Music Publishing. Práve tu si jej spevácke schopnosti všimol hudobník Akon a pomohol jej podpísať zmluvu s Interscope Records a jeho vlastným vydavateľstvom, KonLive Distribution.

 

obrazok

 

S predajom doposiaľ 27 miliónov albumov a 146 miliónov singlov, k januáru 2016 patrí medzi najpredávanejších hudobníkov všetkých čias. Medzi jej úspechy patrí 12 Guinessových svetových rekordov, 3 Brit Awards a 9 Grammy Awards. Tiež je prvým umelcom, ktorý vyhral Songwriters Hall of Fame's Contemporary Icon Award. Jej ďalšie vyznamenania zahŕňa ocenenie Módna ikona za celoživotné dielo od Council of Fashion Designers of America (2011). Tiež sa pravidelne objavuje v zozname Billboard's Artists of the Year a Forbes's power and earnings rankings. V roku 2013 Gaga skončila na druhom mieste v ankete najvplyvnejších ľudí za posledných desať rokov, kým v roku 2015 obdržala titul Billboard's Woman of the Year. Je známa pre svoje dobročinné a sociálne aktivity, vrátane podpory LGBT práv, a vlastnou neziskovou organizáciou Born This Way Foundation, ktorá sa sústreďuje na podporu mládeže a boju proti šikane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies