VIDEO NHL: Marko Daňo inkasoval tvrdý úder do tváre, odpovedal asistenciou

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 12:23 • 2 min
VIDEO NHL: Marko Daňo inkasoval tvrdý úder do tváre, odpovedal asistenciou

WINNIPEG - Utorkový duel Winnipegu proti Nashvillu (2:4) v zámorskej hokejovej NHL nepriniesol len premiérový bod slovenského útočníka Marka Daňa vo farbách Jets.

slovakia

left justify in out

Mladý Slovák v druhej tretine inkasoval nepríjemný zákrok od súperovho útočníka Austina Watsona. Dvadsaťštyriročný americký krídelník zasiahol slovenského reprezentanta ramenom do tváre a dostal za to trest do konca duelu.

 

Marko Daňo zostal poriadne otrasený ležať na ľade, ťažko sa z neho dvíhal až po chvíli. To už Watson kráčal do šatne. Hostia v tom čase viedli 2:1 a počas päťminútovej presilovky si vypracovali niekoľko šancí, vyrovnať sa im však nepodarilo.

 

V 54. min síce po asistencii Marka Daňa skorigoval Jacob Trouba na 2:3, ale Predators si už víťazstvo nenechali ujsť. "Ubránili sme sa pri dlhom oslabení a to bolo veľmi dôležité. Dodalo nám to silu do ďalších minút stretnutia a napokon sme ho zvládli," povedal po zápase obranca hostí Roman Josi, ktorý na ľade strávil 28:43 min.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies