Situácia na Slovensku po prvom víkende od uvoľnenia niektorých opatrení

NETKY.SK • 12 Máj 2020, 10:38 • 2 min
Situácia na Slovensku po prvom víkende od uvoľnenia niektorých opatrení

BRATISLAVA - Začiatkom tohto týždňa potvrdili osem nových prípadov ochorenia Covid-19.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Vyliečilo sa viac ako 20, podľahla jedna osoba 
Počet ľudí pozitívnych na toto ochorenie tak na Slovensku stúpol na 1 465. Laboratóriá urobili v pondelok 2 063 testov, celkovo otestovali už takmer 123-tisíc vzoriek. Chorobe podľahla ďalšia osoba, Slovensko tak eviduje 27 úmrtí pacientov s pozitívnym testom na Covid-19. Z ochorenia sa vyliečilo ďalších 24 osôb, uzdravilo sa spolu983 ľudí.

 

img

 

Stúpol počet hospitalizovaných 
Ako informoval permanentný krízový štáb na korona.gov.sk, počet hospitalizovaných pacientov stúpol, aktuálne je ich 120. U 21 bolo ochorenie Covid-19 potvrdené. Z toho je na jednotke intenzívnej starostlivosti päť osôb, na umelej pľúcnej ventilácii je jeden pacient.

 

img

 

Noví nakazení podľa krajov 

Kĺzavý medián stúpol, aktuálne má hodnotu sedem. Z nových prípadov potvrdili tri v Trenčianskom kraji. Zhodne po dva nové prípady evidujú v Trnavskom a Nitrianskom kraji a jeden zaznamenali v Prešovskom kraji.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies