Na Kotlebu podala bývalá manželka trestné oznámenie. Podľa jej slov nemal právo zobrať jej syna

NETKY.SK • 13 Máj 2021, 09:52 • 2 min
Na Kotlebu podala bývalá manželka trestné oznámenie. Podľa jej slov nemal právo zobrať jej syna

Marian Kotleba stále trvá na tom, že svojho syna neuniesol.

slovakia

left justify in out

Frederika Kotlebová podala trestné oznámenie na svojho bývalého manžela a predsedu opozičnej Ľudovej strany Naše Slovensko. Marian Kotleba  ešte v apríli pricestoval do Egypta, zobral ich spoločného 5-ročného syna, odcestoval spolu s ním na Slovensko. Kotlebová  podala trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

 

 

Upozprňuje na to týždenník Šarm, ktorému informáciu potvrdil hovorca Krajskej prokuratúry v Banskej Bystrici Ivan Vozár.

Viete, ja som v práve, mám v rukách súdny rozsudok, kde je jasne napísané, ako a kedy má prebiehať stretnutie syna a exmanžela. Píše sa v nej, že posledný týždeň v nepárnom mesiaci a prvý týždeň v párnom mesiaci. Mal si ho prísť vziať do Egypta a ja som po Ľudka mala prísť na Slovensko. Nemal na takúto vec vôbec právo a ani najmenší dôvod,“ povedala Kotlebovápre týždenník.

 

 

Prvý pracovný deň po karanténe. Škôlka volá 😀😀😀 Krásny deň priatelia!

Uverejnil používateľ Marian Kotleba Nedeľa 2. mája 2021

 

Podľa Kotlebu to nebol únos

Jejbývalý manžel  krátko po prílete na Slovensko na sociálnej sieti  zverejnil video, kde vyhlásil, že z jeho strany v žiadnom prípade nešlo o „únos“.

„Je to absolútna hlúposť. Malý bol v Egypte vkuse šesť mesiacov. Odišiel tam vtedy, keď som mal koronu a nemohol som vlasté dieťa ani zaniesť do škôlky, tak som ho poslal so starkou do Egypta,“ vysvetľoval. 

 

 

Syn mu vraj pravidelne telefonoval a pýtal sa ho, kedy už za ním príde, preto sa situáciu rozhodol vyriešiťtýmto spôsobom.

 

Kotleba je dnes neprávoplatne odsúdeným za propagáciu neonacizmu šekmi v hodnote 1488 eur. Špecializovaný trestý súd ho ešte vlani na jeseň poslal za mreže na 4 roky a 4 mesiace.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies