VIDEO: Muž zošplhal štrnásť poschodí po stene horiaceho domu

NETKY.SK • 22 Júl 2019, 18:59 • 2 min
VIDEO: Muž zošplhal štrnásť poschodí po stene horiaceho domu

FILADELFIA - Štvrtkový požiar 19-poschodového domu v americkej Filadelfii si vyžiadal sedem zranených, pozornosť sa však zamerala aj na muža, ktorý dokázal zo štrnásteho poschodia zošplhať po stene domu do bezpečia.

slovakia

left justify in out

Budova Holden Tower začala horieť vo štvrtok okolo pol desiatej večer miestneho času. Požiar vznikol z doposiaľ nezistených dôvodov v jednej z odpadových šácht na treťom podlaží. Na miesto okamžite dorazili policajti, hasiči a záchranné jednotky. Budova sa však rýchlo začala plniť dymom.

 

Kým bezpečnostné zložky evakuovali obyvateľov bytov, jeden muž nechcel na nič čakať a pustil sa dolu sám po stene domu. Jeho počínanie zachytil televízny vrtuľník. Podľa stanice Fox muž takto zdolal najmenej 14 poschodí.

 

 

Muž sa dokázal dostať dole bez najmenších problémov. Na zemi už na neho čakali záchranári, ktorí ho odviezli na ošetrenie.

 

Oheň sa podarilo dostať pod kontrolu krátko pred jedenástou hodinou večer. Úrady uviedli, že pri požiari boli zranení štyria obyvatelia domu a traja policajti. Hoci neuviedli rozsah zranenia, všetky boli spôsobené intoxikáciou dymom a horúčavou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies