VIDEO Je s ňou náročné hrať! Wozniacka neobháji titul, prehrala s hlučnou Šarapovovou

NETKY.SK • 18 Január 2019, 11:31 • 2 min
VIDEO Je s ňou náročné hrať! Wozniacka neobháji titul, prehrala s hlučnou Šarapovovou

Melbourne - Dánska tenistka Caroline Wozniacka neobháji vlaňajší titul na úvodnom grandslamovom turnaji roka Australian Open v Melbourne. V 3. kole dvojhry prehrala ako nasadená trojka so šampiónkou z roku 2008 Ruskou Mariou Šarapovovou. V onlajn vydaní ženského svetového rebríčka WTA klesla na deviate miesto.

slovakia

left justify in out

Šarapovová, bývalá svetová jednotka, slávila úspech vďaka agresívnej hre s množstvom víťazných úderov. Od stavu 2:3 v treťom sete získala štyri gemy v rade.

 

"Úroveň dnešného zápasu bola veľmi vysoká. Caroline je šampiónka, bola som však na ňu dobre pripravená. Trénovala som s najlepšími hráčkami, aby som sa dostala do optimálnej formy. V ďalšom kole má čaká náročný zápas s domácou Ashleigh Bartyovou. Diváci ju budú podporovať, je to najlepšia austrálska hráčka. Vynasnažím sa však podať maximálny výkon a zvíťaziť," povedala Šarapovová v prvom interview priamo na kurte.

 

img

 

Zápasy ruskej tenistky sú už zvyčajne aj náporom na sluchový aparát priamych účastníkov zápasu či televíznych divákov. Niektorí radšej sledujú zápas so stíšeným zvukom. 

 

ženy - dvojhra - 3. kolo:

 

Maria Šarapovová (30-Rus.) - Caroline Wozniacka (3-Dán.) 4:6, 6:4, 6:3

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies