Hrozí Ibrahimovičovi ukončenie kariéry? Údajne vlastí akcie stávkovej spoločnosti!

NETKY.SK • 16 Apríl 2021, 15:52 • 2 min
Hrozí Ibrahimovičovi ukončenie kariéry? Údajne vlastí akcie stávkovej spoločnosti!

Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič má problém. Ak sa potvrdí, že útočník AC Miláno vlastní akcie v jednej zo švédskych stávkových spoločností, neminie ho zrejme vysoká pokuta. Hrouí mu dokonca trojročný zákaz hrať futbal na súťažnej úrovni.

slovakia

left justify in out

 To by v prípade čoskoro 40-ročného hrotového útočníka znamenalo takmer s určitosťou koniec kariéry.


Podľa denníka Aftonbladet Ibrahimovič vlastní 10-percentný podiel vo švédskej stávkovej spoločnosti Bethard. Ibrahimovič nemá vlastniť akcie na svoje meno, ale na svoju firmu Unknown AB. Správa zo severu Európy by nemusela byť len špekulácia namierená proti známemu futbalistovi. Podiel Ibrahimoviča v spoločnosti Bethard údajne pre Aftonbladet potvrdil jej generálny riaditeľ Erik Sharp ako aj Maltský úrad pre registráciu spoločností a firiem.

 

Mohlo by ťa zaujímať: Asterix, Obelix a Ibrahimovič! Už čoskoro sa môžeme tešiť na filmový debut tohto švédskeho futbalistu


"Najväčšie inštitúcie svetového futbalu FIFA a UEFA dôrazne zakazujú svojim hráčom disponovať vlastníckym podielom v stávkových spoločnostiach. V prípade dokázaného priestupku v tejto veci hrozí hráčovi pokuta minimálne 100-tisíc švajčiarskych frankov a trojročný zákaz všetkých činností súvisiacich s profesionálnym futbalom," cituje web švajčiarskeho denníka Blick pravidlá FIFA a UEFA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies