Veľký duel sa blíži. McGregor si zmerá sily s Poirierom v rozhodujúcom zápase

NETKY.SK • 9 Júl 2021, 15:35 • 2 min
Veľký duel sa blíži. McGregor si zmerá sily s Poirierom v rozhodujúcom zápase

Fanúšikovia MMA sa už nevedia dočkať zajtrajšieho večera. Organizácia UFC uskutoční v Las Vegas galavečer 264, hlavným ťahákom ktorého bude rozhodujúci súboj Conora McGregora a Dustina Poiriera.

slovakia

left justify in out

Obaja rivali si po prvýkrát zmerali sily v septembri 2014 ešte v rámci perovej váhy. McGregor mal v tom čase vynikajúcu formu a svojho súpera zdolal v prvom kole po TKO. Odveta sa uskutočnila v januári tohto roka v Abú Dabí, pričom favorizovaný McGregor pred zápasom sebavedome vyhlásil, že Poiriera tentokrát pokorí za 90 sekúnd. Američan však do zápasu nastúpil s vhodne zvolenou taktikou ktorá slávila úspech a írskeho bojovníka porazil po TKO v druhom kole. Okamžite sa tak začalo špekulovať o treťom zápase.

 

 

Po oznámení dátumu rozhodujúceho súboja sa medzi McGregorom a Poirierom strhla na internete slovná prestrelka kvôli peniazom, ktoré „Notorious“ údajne sľúbil venovať charitatívnej organizácii svojho soka. Situácia sa vyostrila aj na nedávnej tlačovej konferencii, počas ktorej McGregor niekoľkokrát spomenul Poirierovú manželku, s ktorou tvorí pár už niekoľko rokov a je na ňu veľmi fixovaný.

 

UFC zasiahla do sporu McGregora s Poirierom. Ich zápas sa uskutoční!

 

„Tvoja manželka je tvoj manžel,“ vyjadril sa Ír hneď na začiatku tlačovky a vzápätí vyzval publikum, aby začalo jeho slová skandovať. „Tvoje kecy sú v poslednom čase asi tak husté, ako tvoje vlasy. Čoskoro sa uvidíme,“ reagoval Poirier, ktorý pôsobil veľmi pokojným dojmom. McGregor následne vytiahol štipľavejšiu provokáciu. „Tvoja žena chce vidieť moje chlpy okolo vtáka a gulí. Aké to je? Myslel si si, že to, že mi písala, bol podvod? Hovorím ti to ako chlap chlapovi, je to v ri*i. Videl som tvoj rozhovor, v ktorom si hovoril, že je to podvod. Nie je. Mal by si nad tým premýšľať, keď sa budeš potiť v saune,“ rýpol si. Poirier ale na tlačovke pôsobil uvoľnene a prezradil, že tieto útoky neberie osobne.

 

 

Zápas bude zaujímavý aj kvôli tomu, že zrejme pôjde o poslednú šancu pre McGregora ako sa dostať späť na vrchol. 32-ročný bojovník je veľkým fanúšikom profesionálneho wrestlingu a hovorí sa, že by rád nasledoval cestu Rondy Rousey, ktorá si na rok odskočila do spoločnosti WWE. V prípade prehry by sa teda kariérny prestup javil o čosi reálnejšie, ak však zvíťazí, mohol by vyzvať nového šampióna v ľahkej váhe Charlesa Oliveiru.

 

 

„Conor McGregor miluje dve veci. Je neuveriteľne súťaživý, takže zbožňuje boj a samozrejme peniaze. A či už cez víkend vyhrá alebo prehrá, v hre je naozaj veľa. Ak zvíťazí, dostane šancu získať titul. Opäť by sa tak mohol stať šampiónom divízie. To je podľa mňa to, čo ho v rámci prípravy ženie vpred. Zatiaľ totiž nie je pripravený na odchod z tohto športu,“ vyjadril sa prezident UFC Dana White.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies