Uniklo uznesenie. Plačková údajne predávala kokaín!

NETKY.SK • 29 September 2021, 09:40 • 2 min
Uniklo uznesenie. Plačková údajne predávala kokaín!

BRATISLAVA - Hviezda reality šou Hotel Paradise tvrdí, že je nevinná a zrejme sa len stretávala s nesprávnymi ľuďmi.

slovakia

left justify in out

V prípade obvinenia slovenskej influencerky Zuzany Strausz Plačkovej a jej manžela Reného vyplávali na povrch nové informácie. Dvojicu zadržali v rámci rozsiahlej policajnej akcie, počas ktorej skončilo v putách celkovo 15 osôb. Ako informoval portál Topky.sk, manželia čelia obvineniam pre zločin založenia zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a pre obvzlášť závažný zločin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

 

img

 

Dvojica údajne vykonávala koordinovanú trestnú činnosť spolu s ostatnými obvinenými od roku 2012 po súčastnosť. Na konte vraj majú tiež zločiny násilného a majetkového charakteru. "Zločinecká skupina v zložení Tibor Gubáň, Peter Šoka, Miroslav Farkaš, Dávid Lukáč, René Strausz a Zuzana Strausz Plačková, pôsobiaca na území Trnavského, Bratislavského a Trenčianskeho kraja v čase od roku 2012 až po súčasnosť, vykonávali za účelom zisku, prostredníctvom vytvorenej infraštruktúry osôb, dovoz drogy zvanej kokaín a následne ju distribuovali cez sieť dílerov tejto zločineckej skupiny koncovým užívateľom drogy," píšu v uznesení, ktoré zverejnili Topky.sk. 

 

img

 

Obaja však naďalej tvrdia, že sú nevinní. Polícia u nich našla 6 mobilných telefónov, počítač a občiansky preukaz s menom Mário Herák. "Je však potrebné uviesť, že v rámci svojich obchodných aktivít predávajú oblečenie pod nimi vytvorenou značkou Cocaine and Caviar," napísal vyšetrovateľ. Policajti ich zrejme aj odpočúvali. "Bola ustálená komunikácia páchateľov ohľadom páchania skutkov a boli ustálené jednotlivé objekty, v ktorých sa páchatelia zdržiavali," zaznelo v uznesení. 

 

Prečítajte si tiež: AKTUALIZÁCIA: Zuzanu Strausz Plačkovú obvinili z drogovej trestnej činnosti! Čo všetko polícia zhabala?

 

Podľa Topiek zvyšní obvinení obchodovali aj s pervitínom. Na jeho výrobu dovážali z Poľska na Slovensko tablety s názvom Cirrus 120mg. Pervitín ďalej predávali dílerom alebo konzumentom. Od roku 2012 sa v skupine objavilo viacero mien, keďže niektorí jej členovia boli medzitým za mrežami. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies